Sound News Web - Discovery Of Sound

Simaudio MOON Neo 430HA

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Pojačalo za slušalice by Simaudio 

Simaudio je predstavio svoje novo pojačalo za slušalice MOON Neo 430HA. Po navodima proizvođača, MOON Neo 430HA može biti dodatno opremljen s 32bitnim PCM/DSD256 D/A konverterom.

 

Model Neo 430HA je potpuno balansiran uređaj, kompletno analogno pojačalo koje uključuje izlaznu sekciju s diskretnim strujnim sklopovljem, postoji pogodnost odabira postavki osjetljivosti (14 ili 20dB), snažno napajanje. Izmjerena snaga 667mW pri imepdanciji od 600 Ohma i 8 W pri impedanciji od 50 Ohma, omogućuje uparivanje s svim vrstama slušalica. Ovo pojačalo koristi rješenja iz Evolution serije s najnaprednijim audio sklopovima. Opcija s dodatnom nadogradnjom 32-bitnog PCM/DSD256 DAC-a samo diže ovaj proizvod na višu razinu, a to uključuje i performanse. Od priključaka tu su: dva seta RCA ulaznih priključaka, jedan set XLR ulaznih priključaka i 1/8 konektor - svi oni se nalaze na prednjoj plohi. Od izlaznih priključaka tu su : 3-pinski XLR i jedans et 4-pinskog XLR koji se također nalaze na prednjoj plohi. Varijabilni linijski RCA priključci se nalaze iza kliznog prostora. Neo 430HA posjeduje M-LoVo (MOON Low Voltage) DC regulirani sklop koji gotovo bešumno radi. Također tu se nalazi i M-eVOL2 regulacija glasnoće koja funkcionira u 530 koraka ,po koraku od 0.1dB. Dodatno odabrani DAC dolazi u asinkronoj izvedbi, podržavaDSD do DSD256(USB), te PCM 44.1 do 384kHz(32-bitni dio za USB). DAC posjeduje četiri digitalna ulaza : S/PDIFx2, TOSLINKx1 i USBx1. MOON Neo 430HA bit će dostupan po cijeni od 3.500 dolara za standardnu verziju, dok dodatna nadogradnja s DAC-om koštat će 700 dolara.

Info: www.simaudio.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register