Sound News Web - Discovery Of Sound

Emotiva ERC-3 CD reproduktor

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Emotiva ERC-3 CD reproduktor

rsz emotiva erc 3 head

Evo što su mnogi fanovi tvrtke Emotiva Audio dugo čekali - ERC-3 CD reproduktor s mnoštvo funkcija.

Po neslužbenim najavama uređaj će biti dotupan od 13. prosinca u prednarudžbi od 450 dolara.

rsz emotiva erc 3  n

Nakon lansiranja ovog uređaja mnogima je jasno da još uvijek postoje ljubitelji glazbe koji u svojim domovima posjeduju stotine ili tisuće CD naslova, a ERC-3 je lansiran da bi iz tih CD-a izvukao ono najbolje. Za potpuno balansirani dizajn koriste se sklopovi iz produkcije Analog Devices AD1955 i multi-segment Delta-Sigma DAC. Unutrašnja povezivost je oslonjena na Diferencijalni Referentni analogni strujni krug, u tvrtki tvrde da ova izvedba daje najbolje rezultate u praksi, dy si sklopovi dobro izolirani, te da se koristi posebno linearno filtriranje i napajanje za analogni i digitalni strujni krug.

Model ERC-3 reproducira klasični Red Book CD, HDCD, MP3 CD i hibridni SACD, a uređaj također može poslužiti kao transportni sustav uz rad preko svojih digitalnih optičkih i koaksijalnih priključaka. Što se tiče analognih izlaznih priključaka tu su balansirani (XLR) i nebalansirani (RCA) priključci - smješteni na stražnjoj strani uređaja.

rsz emotiva erc3 unutra n

Ovaj 10kg-težak uređaj posjeduje čelične antivibracijske elemente smještene na čeličnom kućištu. Strojno obrađena prednja aluminijska ploča s plavim halogenim osvjetljenjem djeluje vrlo ozbiljno. ERC-3 posjeduje strujnu sklopku za prebacivanje iz jedne naponske mreže 110-120 V na drugu mrežu 220-240V tako da nema brige za korisnike iz ostalih zemalja.

rsz emotiva erc3 back n

D.B.

Info: www.emotiva.com 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register