Sound News Web - Discovery Of Sound

Emotiva XMC-1 GEN2

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Emotiva AV Preamp/proc

rsz xmc1 black1 head

Emotiva predstavlja AV pretpojačalo koje će promijeniti Vaš stav odnosno sva saznanja o kućnom kinu.

 

rsz xmc1 black2 n

Sklop Ditac Live 7.2 za funkciju optimizacije sobne akustike je dovoljno moćan da se može nositi s sklopovima u uređajim koji koštaju 10 puta više.

XMC-1 je spreman za ultra-HD 4K rezolucijui s glatkim prikazom od 120Hz 3D 1080p, s 8 HDMI ulaza i dva HDMI izlazna priključka.

Osim toga on podržava sve najnovije visoko-razlučive surround kriterije: Dolby TRUE HD, DTS HD Master Audio i mnoge druge.

rsz internal1 n rsz internal2 n

Nezavisni 11-pojasni parametrički Ekvilajzer , stereo bass menadžment, neovisno podešavanje skretnice, sve to omogućuje podešavanje sustava prema željama korisnika.

Ugrađeni DAC s 24/192 rezolucijom i preciznim sklopovima rekreira čist i uravnotežen put signala.

Spajanje putem USB-a ili mreže za prijenos high-res audio datoteka iz bilo kojeg Mac-a ili PC-a dostatno je i za kontrolu rada cijelog sustava.

Sa devet balansiranih izlaznih audio priključaka (dva su za subwoofer) i naprednim prikazom operabilnosti na zaslonu XMC-1 je ozbiljan kompetitor i partner za reprodukciju 3D prikaza i 4K razlučivosti, dok audio performanse su neupitne.

Da!XMC-1 je prvi Emotiva proizvod koji dolazi iz novog proizvodnog centra smještenog u Nashvilleu, Tennessee.

rsz xmc1 gen2 rear blk n

D.B.

Info: www.emotiva.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register