Sound News Web - Discovery Of Sound

Dynaudio New Excite

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

 Dynaudio New Excite

rsz dynaudioexci head

Nova druga generacija Excite modela pokazuju čisti, moderniji dizajn kabineta.

 

rsz dynaudionewexciten

Tanki kabineti sada imaju potpuno furniranu prednju pregradu u varijantama drvenog finiša, a svi modeli će biti dostupni u izboru satena od pravog drveta (ružino drvo ili orah) ili novi lak saten (saten crni ili bijeli saten) završna obrada. Zaštitne rešetkaste mrežice kod novih modela Excite sada imaju priključak na zatvaraču sa skrivenim magnetom. Nova serija se sastoji od kompaktnog Excite x 14 monitorskog zvučnika pogodnog za smještaj na stalak i policu, samostojećih X 34 i 38 X modela, i X 24 centralnog zvučnika.

rsz excite38n

Svi New Excite modeli imaju višu razinu kvalitete zuvka u odnosu na prethodnu iteraciju, poboljšanu woofer jedinicu i nadograđenu skretnicu. Na ovogodišnjem High-end sajmu u Munchenu posjetitelji su imali prilike osluhnuti čari serije New Excite i to pogonjene s NAD digitalnim pojačalom. Dynaudio New Excite će biti dostupna početkom jeseni 2013.

rsz excitepresenten

Info: www.dynaudio.com   www.hd-multimedia.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register