Sound News Web - Discovery Of Sound

Audioquest USB kabeli

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

AudioQuest USB kabeli za Apple uređaje


Sinonim za povezanost s glazbenim i digitalnim sadržajima danas je zasigurno korištenje prijenosnih digitalnih uređaja iz Apple obitelji. USB ulaze kompatibilne sa iPod/iPhone/iPad uređajima sada podržavaju gotovo svi uređaji, od AV receivera do stereo uređaja u autima.

 

 

 

 

 

Znamo da postoji skeptično razmišljanje kako nema razlike između USB kabela.

Zato AudioQuest u svojoj ponudi sada ima 5 tipova niskodistorzijskih USB digitalnih interkonekcijskih kabela posebno namijenjenih Apple iOS uređajima.

AudioQuest USB kabeli smanjuju distorzije (greške mjerenja) korištenjem niza provjerenih konstrukcijskih tehnika, vrhunske materijale i visoku preciznost izrade. Čvrsti vodiči u potpunosti eliminiraju distorzije koje nastaju radi interakcije vlakana. Budući da je audio signal, kako analogni tako i digitalni, osjetljiv na smjer metala, vodiči koji prenose signal testiraju se kako bi se odredio smjer.

U modelu Forest koriste se čvrsti Long-Grain Copper bakreni vodiči, u modelu Cinnamon predstavljene su prednosti korištenja precizne srebrne obloge, model Carbon sadrži dvostruku količinu srebra, a model Coffee još jednom udvostručuje količinu srebra i podržava patentirani Dielectric-Bias System (DBS) sustav za eliminiranje grešaka mjerenja koje uzrokuje izolacija. I na kraju, u najvišem razredu nalazi se model Diamond, sa čvrstim Perfect-Surface Silver (PSS) vodičima.

Info: www.audioquest.com


SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register