Sound News Web - Discovery Of Sound

Anthem 3D upgrade

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

3D Nadogradnja za Anthem uređaje

Anthem je osigurao softwersko  ažuriranje za modele D2v i AVM 50V A / V procesora kao  i  pretpojačala s 3D mogućnostima.

Korisnici će sada moći prebacivati na četiri izvora 3D HDMI ulaza i jedan HDMI izlaz, a također će moći  omogućiti automatsko  prolaz  kroz opcije izbornika za video izlazne  konfiguracije.

Vlasnici prethodnih  generacija  procesora i  pretpojačala će također biti u mogućnosti uzeti prednost 3D  mogućnosti , tako što će se u trgovini vršiti inatliranje posebnih modularnih pločica.
Nakon što se izvrši instaliranje , umjesto dvije pločice bit će dovoljno jedna uz adekvatnu softwersku nadogradnju prije prebacivanja na 3D opciju.

3D- nadogradnja za  D2v i AVM 50V biti će dostupna  u prvom tromjesečju 2012.
D2v  biti će dostupan po  maloprodajnoj cijeni od 8.999 dolara, dok AVM 50V će se prodavati za 5.999 dolara.

Info: www.anthemav.com


SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register