Sound News Web - Discovery Of Sound

Anthem predstavio novo pretpojačalo, pojačala snage i receivere

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Anthem predstavio novo pretpojačalo, pojačala  snage i receivere

avm60 front 550 mala

AVM 60 je prvo pretpojačalo/procesor koje posjeduje DTS Play-Fi tehnologiju za streaming glazbe bez gubitka kvalitete , streaming ide preko Wi-Fi mreže do zvučnika spojenih putem aplikacije Androida,Kindle Fire, ili iOS-a.

 

 

avm60 front 550

Nova tehnologija protoka glazbe ide kroz interoperabilni sustav, omogućujući slušateljima kombinaciju i miješanje DTS Play-Fi audio proizvoda od najboljih proizvođača audio opreme. U ovoj izvedbi korisnici mogu odabrati formate datoteka do rezolucije 24bit/192kHz, kao i tzv. on-line streaming usluge poznatih servisa - Spotify,Tidal, Pandora, Rhapsody itd. Model AVM 60 posjeduje sposobnost nadogradnje za DTS:X audio dekodiranje. Od ostalih značajki tu se nalazi Dolby Atmos, podrška za sve prisutniji UHD Blu-ray, te 4K distribucija putem HDMI 2.0a s HDR tehnologijom,. Unutrašnjost uređaja je posložena oko toroidnog transformatora, diferencijalnog-izlaznog D/A konvertera s 32 bitnom pretvorbom, optimiziranim filterima za A/D pretvornike uz omjer signal/šum od 106dB

mrx1120-details-1

Uz uređaj dolazi sustav za korekciju-kalibraciju sobne akustike - Room Correction s unaprijeđenim algoritmima za četiri zvučničke konfiguracije. Opremljenost priključcima je na visokoj razini a to uključuje sedam HDMI ulaza na stražnjoj strani jedan HDMI /MHL ulaz na prednjoj strani, dva priključka za subwoofer, te prednji USB konektor za ažuriranje softwarea.

mca 225 front 550

MCA pojačala snage

Kao svojevrsna nadopuna na preamp/procesor AVM 60 dolaze troja pojačala snage s oznakom MCA 225 , MCA325 i MCA 525. MCA 225 isporučuje snagu od 225 watta pri impedanciji od 8 Ohma (dvokanalna izvedba) s ugrađenih 8 bipolarnih izlaznih tranzistora po kanalu radi lakše operabilnosti.

MCA 325 isporučuje snagu od 225 watta pri impedanciji od 8 Ohma (trokanalna izvedba) s ugrađenih 8 bipolarnih izlaznih tranzistora po kanalu radi lakše operabilnosti.

MCA 525 isporučuje snagu od 225 watta pri impedanciji od 8 Ohma (pet-kanalna izvedba) s ugrađenih 8 bipolarnih izlaznih tranzistora po kanalu radi lakše operabilnosti. Sva pojačala imaju odnos signal/šum od 120 dB, dok potrošnja struje u tzv. stand by modu iznosi manje od 2 watta. Pojačala se mogu povezivati s RCA (nebalansiranim) i XLR (balansiranim) priključcima. Zvučnički terminali su - audiophile grade - što omogućuje spajanje s najkvalitetnijim kabelima i konektorima.

mca225-details-2

MRX receiveri

Za ljude koji vole dobar zvuk i sliku a nemaju veliki prostor za odvojene komponente, Anthem je napravio tri zanimljiva modela receivera koji objedinjavaju vrhunske sonične performanse i značajke koje se mogu naći kod skupih procesora.

Novi receiveri u ponudi su MRX 520, MRX 720 i MRX 1120. Brojevi u imenu označavaju broj kanala po pojedinom receiveru.

MRX 520 je 5.2-kanalni receiver sa snagom od 100 watta po kanalu pri impedanciji od 8 Ohma.

mrx-520

MRX 720 je 7-kanalni receiver sa snagom od 140 watta po kanalu pri impedanciji od 8 Ohma, dok MRX 1120 je   11-kanalni receiver sa snagom od 140 watta po kanalu pri impedanciji od 8 0Ohma. Svi modeli posjeduju mogućnost video upskeliranja do 4K (4:4:4) kao i HDR tehnologiju i obradu boja u slici - BT. 2020 . Za audio entuzijaste unutar uređaja se nalaze premium diferencijalni-izlazni D/A konverteri s radnom rezolucijom 32 bit/768kHz. Svi novi receiveri dolaze u paketu s ARC sustavom za kalibraciju/korekciju sobne akustike - Room Correction. ARC sustav se može postaviti na najmanje 5-pozicija slušanja odnosno 10-pozicija maksimum. Princip rada ARC-a se bazira na skupljanju snimljenih uzoraka koji se zatim proračunavaju, te se kasnije DSP-sklopom mjeri odziv, krivulju skretnice a sve u svrhu optimizacije zvučnog polja. Cijena i dostupnost novih uređaja je nepoznata.

mca325-details-2

D.B.

Info: www.anthemav.com

 

Srodni sadržaj (po oznakama)

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register