Sound News Web - Discovery Of Sound

Classe Sigma

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Classe Sigma serija 

Classe je predstavio novu seriju svojih high-end komponenti  - Sigma serija donosi novi 7.1 AV procesor Sigma SSP i dva pojačala snage Sigma AMP2 i Sigma AMP5 koji nude 2x200 W odnosno 5x200 W snage pri impedanciji od 8 Ohma.

 

SIGMA SSP - surround sound preamp/processor

Optimiziran kao stereo pretpojačalo, uz mogućnost HDMI switchinga i aktivaciju multikanalne 7.1 reprodukcije visoke klase, Sigma SSP cilja na korisnike koji svoj sistem za kućno kino žele koristiti i kao glazbeni (stereo ili multikanalni) sistem.
Sklopovlje je dizajnirano po uzoru na referentnu Delta seriju (CP-800), što mu osigurava vrhunske performanse i na području stereo zvuka. Štoviše, Sigma SSP će nadmašiti većinu stereo pretpojačala u kombinaciji s eksternim DAC-ovima, a uz to nudi i dekodiranje zvučnih kino formata uključujući Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio.
Procesor nudi mrežne opcije za bežični streaming glazbe (Airplay & DLNA) uz povezivanje na mrežu putem Ethernet veze, ali i širok raspon opcija za povezivanje s različitim izvorima.

SIGMA AMP2 & AMP5 - pojačala

Iznimna snaga, upakirana u relativno malo i energetski efikasno kućište, glavna je odlika novih Sigma pojačala.  Izravni su nasljednici hvaljene Delta serije (CA-D200), što znači da AMP2 posjeduje potpuno isto sklopovlje i pojačalo kao što ima CA-D200, samo upakirano u drugo kućište. AMP5 također posjeduje iste komponente, uz potrebne prilagodbe za petokanalnu konfiguraciju.
Baza ovih pojačala je tzv. "switching tehnologija", koja omogućuje rad pojačala uz 90 postotnu efikasnost. Rezultat toga je dinamičnost niskih frekvencija, te raspon i kontrola koji će osigurati vrhunske performanse i prilikom najzahtjevnijih dionica.
Oba pojačala koriste istinsku digitalnu arhitekturu, koja u kombinaciji s DSP tehnologijama uspješno riješava problem većine pojačala iz D klase - tzv. dead-band-time odnosno distorziju koja nastaje u trenutku kada su suprotni polovi pojačala ostavljeni bez napona.
AMP2 i AMP5 nude impresivnih 200W snage pri impedanciji od 8 Ohma na dva odnosno pet kanala, te uz sve navedene kvalitete izlaze na tržište kao referentni modeli koji će pokazati impresivan napredak tehnologije pojačala D klase.

Info: www.classeaudio.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register