Sound News Web - Discovery Of Sound

Sony X9000B

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sony kao nikad prije! 

Izvanredan korak naprijed na području slike, zvuka i stila. Prenesite doživljaj 4K zabave na novu razinu uz briljantnu sliku i pobudite osjetila smionim dizajnom Wedge tvrtke Sony.

 

Sjednite bliže kako biste vidjeli više; nemojte propustiti ni tren

Zahvaljujući četverostrukom povećanju detalja koje prikazuje u odnosu na rezoluciju Full HD, 4K pruža prikaz nevjerojatno prirodnih slika, a ne piksela. Zbog dramatično bolje kvalitete slike možete se približiti zaslonu i obuhvatiti njime veći dio svog vidnog polja, sve dok zaslon ne nestane i ne uronite u prikaz poput onoga u kinu.

Nema potrebe čekati uživanje u 4K rezoluciji – ona je već tu.

Uronite u detalje 4K filmova; uživajte u predivnim fotografijama snimljenima u 4K rezoluciji i snimite dragocjene uspomene uređajem koji snima u 4K rezoluciji. Nova 4K BRAVIA serija kompatibilna je i s budućim 4K standardima.

Spreman je za 4K format budućnosti

Ovaj televizor podržava HEVC kodek, budući standard za distribuciju 4K videozapisa – to znači da ste spremni za buduće tehnološke napretke.

Uglađeniji 4K/60p prikaz akcije

Novi standard HDMI 2.0 omogućava vam gledanje sportskih sadržaja uz 4K/60p detalje i uglađeniji prikaz s manje zamućenja te više realističnosti i uzbuđenja. Otkrijte novi svijet pojedinosti u 4K, HD ili bilo kojoj drugoj rezoluciji: moćni procesor slike poboljšava prikaz svih sadržaja. Analizira scene i usklađuje ih s onima iz baze podataka radi poboljšavanja boja, kontrasta i živopisnosti tekstura.

Prikazujte fotografije s telefona u 4K rezoluciji

Fotografije i videozapise s pametnog telefona možete prikazivati u bogatoj 4K rezoluciji na ovom televizoru zahvaljujući najnovijim MHL 3.0 funkcijama.

Zvuk koji pobuđuje emocije

Prednji zvučnici reproduciraju jasan i snažan zvuk punog raspona. Dizajn bez prigušivača smanjuje izobličenje, dok novi materijal staklenih vlakana ojačanih silikatima omogućava da čujete sve, od daha pjevača do vibracija žica.

One-Flick Entertainment

Kontrolirajte svoj svijet sadržaja pomoću brzog i intuitivnog sučelja televizora BRAVIA. Pretražujte televizijske kanale, preporučene videozapise, fotografije na svojoj mreži ili čak internetski sadržaj s web-mjesta YouTube™ ili Video Unlimited4. Ovaj Sony 4K televizor dostupan je u bolje opremljenijim trgovinama elektroničke robe.

Info: www.sony.com 

Više u ovoj kategoriji: « Toshiba L24 USB Type C »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register