Sound News Web - Discovery Of Sound

Onkyo i Deezer

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Pristup Deezer servisu putem Onkyo uređaja 

Vlasnici Onkyo ovogodišnjih AV pojačala od sada će imati pristup glazbenoj pretplati i radio strimingu poznatog servisa Deezer.

 

Servis Deezer će biti dostupan na modelima: Onkyo TX-NR535, TX-NR636, TX-NR737, TX-NR838, TX-NR1030, TX-NR3030 i na modelu proc/pretpojačal PR-SC5030, kao i nadolazećim modelima. Također će modeli za 2014 godinu imati implementirani Dolby Atmos. Korisnici će trebati posjedoavti Deezer s Premium računom kao i internetsku vezu za korištenje navedene usluge na njihovom Onkyo prijemniku. Time će dobiti pristup glazbenom katalogu od cca 30 milijuna pjesama, kreirati vlastite datoteke i preporuke.

D.B.

Info: www.chipoteka.hr

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register