A fakat sam na ta tri modela potrošio dobre dve godine. I jesam ponosan na njih, da se ne lažemo. Tri pojačavača za slušalice, prvi čisto bipolarni, drugi sa FETovima na ulazu i MOSFETovima na izlazu i treći cevni.
Ti "pojačavači za slušalice" inače mogu bez ikakvih problema da pokrenu zvučne kutije u sobi, nikakvo čudo kada bipolarni na izlazu ima Motorola/ON Semi MJE 15030/15031, a FET/MOSFET IRF 510/9510. Rade u čistoj obogaćenoj klasi A - fensi naziv koji naprosto znači da ako njima za rad u čistoj klasi A treba 42 mA mirne struje, oni imaju 84 mA mirne struje, ili duplo više. Kao što sa slika vidite, imaju i linijski izlaz, pa ako su vam dosta dva linearni uzvora, može biti istovremeno i kompletan predpojačavač, sa mogućim izlazom i do 10 Vrms, više nego dosta da pokrenete i mrtvog konja, a kamo li pojačavač snage.
Dual mono, napajanje je čist, puni shunt koji radi na 200 mA. Trafoi od po 30 VA. Ludovanje na sve strane, ali brate, da rade, vala rade samo tako.
Kombinacija FET/MOSFET HPH-A2 meni služi kao preamp, a pobuđuje moj stari Marantz 170 DC pojačavač snage, uredno osvežen; ta kombinacija je poslala Karana u orman.
I već mi se po glavi mota Mk.2