Abraxas wrote:
Kale, jedno pitanjce sto se tice potova, sto ne bi bilo bolje da ih se mijenja. Potovi za power level izlaza mi se cine kao najnormalniji standardni potovi koje danas mozes nabaviti bilo gdje.
Ne bih se slozio, ove sa produzenom osovinom je vrlo tesko naci. Plus toga ova dva pota se koriste vrlo rijetko, naime jednom kada se namjeste, rijetko se diraju, a glasnocu mijenjamo sa onim zelenim master volume potom.
Zbog toga i nisu bog-zna sto bili prljavi, a istrosenost im je nula, no ja sam ih ipak, zlu ne trebalo cistio u ultrazvucnoj kadici, pa onda onim modelarskim kistom i kontakt sprejem.
I jos do sada, nisam naisao da je Alps potenciometar imao potosen grafitni sloj u toj mjeri da je pravio probleme. Uvijek su bili problemi na spoju pera i prstena od sredisnjeg klizaca te prljavog klizaca i slicne stvari.
Abraxas wrote:
Nekako mi se cini da je veca muka cistiti ih, pa kad su vec demontirani, zamijene se novima, naravno odgovarajuce kvalitete.
U tome i je problem, da u danasnjoj hiperprodukciji vise niti Apls ime nije garancija kvalitete, a da ne govorim brdo laznjaka... stoga radije cu se pomuciti oko starog dok se da sredit, nego staviti danasnji neki ko zna kojeg porijekla.