Ako ste mislili da na ove sparne dane provodim negdje na plazi uzivajuci u moru i suncu... eee, prevarili ste se....
Dakle doslo mi je ovo:
Sansui CA3000
Moram zaista priznati, da odavno na moj stol nije dosao ovako sacuvan i cist uredjaj. OK, nije mint, ima po poklopcu ogrebotina (ne dubokih), ali prednja ploca je zaista cista, pogotovo na rubovima nema ogrebotina. A tek unutra, vidi se da uredjaj sve ove puste godine boravio u suhom, cistom i ne pusackom prostoru!
No na zalost ima i nesto sto mi se nije svidjelo....
vjerojatno je potenciometar poceo skripucati, i sto se napravilo, s lemilicom se probusile rupice u kucistu da bi ga se nakrkljalo sa kontakt sprejem... steta...
Nadalje, netko tko je prije skidao prednju plocu zagubio je ovu maticu za fiksiranje ploce... nista strasno, imam ih...
Posto se radi o zaista rijetkim uredjajima, prema njima uvijek postupam sa duznim postovanjem, tako svako dugme nakon skidanja ide u svoju kesicu da se slucajno ne ostete...
kako sam kazao, prednja ploca je u vrlodobrom stanju, tako da i ona zasluzuje poseban tretman dok ne bude vracena nazad....
A prvo sto sam demontirao na pojacalu, a da nije dio kucista jest ovo:
vu-metri, naime nisam zelio izazivati sudbinu pa da im se sto desi, pa sam ih odmah demontirao, i zastitio...