Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMA: PS audio classic 250

PS audio classic 250 01 Ožu 2012 19:02 #900

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Stavljam link na tu temu jer se nitko nije sjetio to prebaciti !
sound-news.net/forum/forum_posts.asp?TID...ps-audio-classic-250
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Administrator je zabranio postanje.

Odg: PS audio classic 250 01 Ožu 2012 20:40 #905

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
eto kad si se već sjetio,tema će se nastaviti,kad ulovim vremena i konačno složim radnu sobu,ići će u mali refresh,pa će biti fotke rastavljenog,sve na pločici regeneratora,i to pasivni dijelovi,podnožje MCU,svi konektori,releji i elkosi.

Odg: PS audio classic 250 07 Svi 2013 15:37 #5794

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
evo i jedne dobre vijesti,sasvim slučajno sam danas uspio iskopati service manual sa svim revizijama koje su napravljene,pa čim pribavim nešto sitno materijala kaj mi treba idemo to malo raskopati i refreshati,na svu sreću nema ni puno promjena ni puno elektrolita,pa neće trajati više od jednog popodneva no slikice će biti zanimljive...

Odg: PS audio classic 250 07 Svi 2013 15:43 #5795

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Ajde da napokon vidimo i to.
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

Odg: PS audio classic 250 07 Svi 2013 23:34 #5805

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Dorian wrote:
evo i jedne dobre vijesti,sasvim slučajno sam danas uspio iskopati service manual sa svim revizijama koje su napravljene,pa čim pribavim nešto sitno materijala kaj mi treba idemo to malo raskopati i refreshati,na svu sreću nema ni puno promjena ni puno elektrolita,pa neće trajati više od jednog popodneva no slikice će biti zanimljive...

Kaj ti je žena vratila lemilicu? :obrva:

Odg: PS audio classic 250 07 Svi 2013 23:39 #5807

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
hahahhahaha,e moj pepa,ma došlo sunce,malo sam opet doma nakon puno terena pa me svrbe prstići da nešto radim,a evo igrom slučaja se dokopao SM,što je gotovo nemoguća misija,kad ti ispričam kak sam do toga došal,nečeš vjerovati....

Odg: PS audio classic 250 07 Svi 2013 23:42 #5808

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
a bolje i da ti vrati lemilicu,nego 'ko zadnji put...na štakama :rofl:

prošo' drugi (fiskalizacijski) val i eto te(be) ....deca pitaju kada će roštilj :)

Odg: PS audio classic 250 07 Svi 2013 23:53 #5809

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
a bude roštilj,ček da ovo završim,pa da malo sviri dok papamo,iako još radim fiskalizaciju po moru,svako malo neki restoran uleti,a kaosa doma nakon što me dugo nije bilo,ajoooj,hehe...nis bum te zvrc ovaj tjedan da ne radimo offtopic ovdje.

Odg: PS audio classic 250 09 Svi 2013 03:56 #5814

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Dorian wrote:
hahahhahaha,e moj pepa,ma došlo sunce,malo sam opet doma nakon puno terena pa me svrbe prstići da nešto radim,a evo igrom slučaja se dokopao SM,što je gotovo nemoguća misija,kad ti ispričam kak sam do toga došal,nečeš vjerovati....

Kak nemoguća misija, imam taj SM već par godina, kaj nisi reko da ti treba :hmm:

Odg: PS audio classic 250 09 Svi 2013 08:00 #5816

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
pa trazio sam vise puta na drugom forumu,ima li tko,dopisivao sam se sa Paulom iz PS-a neko vrijeme i čovjek mi je svaki put odgovorio neku općenitu bedastoću tipa to je prekomplicirano da bi Vi to radili,pa sam dobio mlade,na netu nisam uspio nigdje naći i nakon svega mi uopće nije palo na pamet da bi to netko ovdje mogao imati.Čak i sada kad imam sve sheme,svih revizija imam i hex file-ove obadva MCU-a i dalje nemam podatke o podesavanju,recimo nigdje nema podatak o mirnoj struji niti o podešavanju kliznog biasa.jedino sam u jednoj reviziji našao podesavanje DC-offseta.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3
Stranica se generirala za: 0.197 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register