Sound News Web - Discovery Of Sound

Anthem M1

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Anthem M1 redefinira pojam pojačala klase D 

Pojačala s režimom rada u D klasi su se redovito zaobilazila, i to u širokom luku. Navodno su pojačala s radom u A i AB klasi bila nepisano pravilo kvalitete.

Sada polako ali sigurno jedno dolazi na vidjelo, a to je da predrasude znaju zakočiti jedan čitav razvojni ciklus. No tome je došao kraj .

Iz Kande stižu dobre i grandiozne vijesti. Dobra vijest je da je tvrtka ANTHEM lansirala na tržište mono.pojačalo snage s režimom rada u D klasi, s THD koji je ispod 0,1 %, a grandiozna vijest je da to pojačalo isporučuje nemalih 1000 watta na 8 ohma, odnosno 2000 watta na 4 ohma.

Podatak o 1000 watta na 8 ohma mnoge je ostavilo bez daha, pljuštala su pitanja u stilu: kome treba tolika snaga, zar netko želi u vlastitoj kući organizirati novu verziju Woodstocka...?

No ono što je bitno je to da audiofili napokon mogu odahnuti. Stvoreno je pojačalo s navodno besprijekornom reprodukcijom, punim dinamičkim rasponom na svim razinama glasnoće, ravnim frekventnim odzivom, stabilno i na najtežim opterećenjima.


Čak štoviše, M1  nudi radikalna  poboljšanja u odnosu na prethodne  varijante klase D pojačala,   a bez promjena  pogodnosti koje nudi dizajn klase D.

Arhitektura klase D pruža ogromnu vrijednost u odnosu na tradicionalne klase A i klase AB dizajna zbog učinkovitosti, manjeg faktora potrošnje energije itd...

Sustav odvoda topline je kod M1 maksimiziran do krajnjih granica.

Njegov vizuelni dizajn nije fancy, ali zato omogućuje smještaj u najmirnijem kutku sobe, bez posebnih potreba za hi-fi ormarićima.

S ovim pojačalom se može uživati u svim glazbenim žanrovima, počevši od djela klasične glazbe u izvedbi velikih orkestara  pa sve do malih jazz sastava.

Anthem Statement M1 nije jeftin, ali  predstavlja neusporediv napredak i vrijednost u odnosu na cijenu i izvedbu. Ima dovoljno snage i moći za najgladnije zvučnike.

Cijena za američko tržište iznosi 3499 dolara, dok za europsko još nije definirana.


Info:
www.anthemav.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register