Sound News Web - Discovery Of Sound

Emotiva ERC-2

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Renesansa Red Book formata

Audiofilske kvalitete referentni CD playeri obično spadaju u rasponu cijena koje ih vodi na popisu želja većine ljubitelja glazbe, ali ne na žalost  i u svojim  hifi rackovima. ERC-2  novi referentni CD player  je više od pukog čitača jedinica i nula.

Novi model  reproduktora baziran je oko vrlo izdržljivog Toshiba transportnog mehanizma. Pojedinačno regulirano i oklopljeno napajanje hrani mehanizam , VFD zaslon, mikroprocesor, i digitalni i analogne dijelove. Ovaj dizajn osigurava mrtvu tišinu oddna kućišta, iznimno niska izobličenja, i potpunu slobodu od interakcije između spoja elemenata. Unutar ERC-2 se nalazi precizan analogni uređaji AD1955 DAC, sa 384k preuzorkovanjem ,filterom. Novo rafinirana IV konverzija faze  pretvorbe poboljšava točnost. Nadograđeni dijelovi su ugrađeni u mnogim područjima u potrazi za glazbenim  savršenstvom. ERC-2 koristi dual diferencijalni stupanj line pojačalo za beskompromisnu dinamiku, linearnost i visoke izlazne struje.


Kao što je slučaj sa svim Emotiva proizvodima, konstrukcija je izuzetno robustna i najviše kvalitete. U pogledu izgradnje i kvalitetu zvuka, jednostavno nema konkurencije u svojoj cijeni. Ako želite koristiti ERC-2 kao kvalitetan digitalni CD transport, možete koristiti AES / EBU digitalni izlaz priključak preko XLR. To je savršeno uravnotežena podatkovna veza za uporabu sa jednako zapanjujućim XDA-1 ™ Diferencijalna Reference DAC-om. ERC-2/XDA-1 par nudi vrhunsku digitalnu izvedbu, kvalitetu zvuka.

Cijena i dobavljivost kod domećeg uvoznika je nepoznata.

Info: www.emotiva.com


SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register