Sound News Web - Discovery Of Sound

MARK LEVINSON NOVI INTEGRIRCI

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Serija integriranih pojačala serije 5000 od Mark Levinsona

marklevinson 5805 head
Mark Levinson predstavlja dva modela iz nove serije 5000, № 5805 i № 5802 integrirana pojačala.

marklevinson integrated new
Temelj Nº 5805 je njegova patentirana, potpuno diskretna, izravno povezana, dual-mono linija pretpojačalskog strujnog sklopa plus stupanj dobitka kroz digitalno kontroliranu mrežu otpornika za podešavanje razine glasnoće. Svaki od tri ulazna priključka – jedan balansirani i dva nebalansirana koriste prilagođene Mark Levinson RCA konektore koji imaju svoje zasebne relejne prekidače signala.
Kao i komponente serije 500, izlaz za slušalice dolazi s izlaznog stupnja pretpojačala, posebno dizajnirani strujni krug s radom u čistoj A klasi.
№ 5805 također uključuje novo dizajnirani MM / MC fono sklopovlje s prednjom plohom na kojoj se može odabrati i razine infrasonic filtra ina stražnjem panelu postavke kapaciteta i otpora. Osim toga tu je i Link II DAC ESS Sabre 32bitni DAC koji podržava dva optička S/PDIF, jedan koaksijalni i jedan asinkroni USB priključak za reprodukciju PCM-a visoke rezolucije (32bit/192kHz), te DSD (DSD 5.6). XMOS USB audio procesor dekodira i renderira MQA datoteke.
Model № 5802 je potpuno digitalno integrirano pojačalo s istim Precision-Link II DAC proširenim na šest digitalnih audio ulaza: jedan AES, dva koaksijalna i dva optička S / PDIF i jedan asinkroni USB za reprodukciju PCM visoke razlučivosti (do 32 bita / 192kHz) i DSD (do DSD 5.6) datoteka. Isti model uključuje MQA tehnologiju, Bluetooth poveznicu opremljenu s aptXHD.
Oba pojačala serije 5000 koriste predimenzionirani (500+ VA) toroidalni transformator s pojedinačnim sekundarnim namotajima za lijeve i desne kanale. Stupanj dobivanja napona koristi topologiju koja izravno potječe od Nº 534 pojačala, koja je spojena s izlaznom fazom koja obuhvaća dva brza tranzistora koji rade u klasi A i šest 260V, 15A izlaznih tranzistora.

marklevinson 5805 straga
https://marklevinson.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register