Sound News Web - Discovery Of Sound

GAYLE SANDERS EIKON

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

EIKON

Screen Shot 2018-04-10 at 5.53.50 PM
Novi Digitalni Aktivni zvučnički sustav
Gayle Sanders, suosnivač famoznog Martin Logana je ponovo aktivan. Njegov najnoviji projekt zove se EIKON-Digitalni Aktivni zvučnički sustav.

rsz eikon image1

Novi zvučnički sustav je dizajniran tako da se može povezati s analognim i high-res digitalnim izvorima zvuka. Kontrola sustav se može obavljati preko pametnog telefona, tableta ili računala.
Nakon razmatranja nekoliko razvojnih digitalnih tehnologija, Sanders je vidio priliku da se vrati na tržište novim pristupom koji bi bio potpuno odstupanje od prethodnih elektrostatskih zvučničkih dizajna. Počeo je istraživati poboljšanja u digitalnoj obradi signala (DSP) i novom tehnologijom pojačala te prilikama pružiti kompletan paket za uočljive klijente koji žele jednostavan pristup visokim performansama.
Još jednom je počeo projektirati i izgraditi prototipove u svojoj garaži. Izradivši nekoliko prototipova tijekom četiri godine, Sanders je pročistio njihov industrijski dizajn i poboljšao njihovu izvedbu. Rezultat je Image1. Gayle Sanders Eikon zauzima svoje mjesto u radionici u Norwalku u Connecticutu, tamo su ručno izrađeni, testirani.

rsz eikon back

Sustav Image1: zbir njegovih komponenti
S DSP-based Eikontrol služi kao centar za upravljanje, Image1 sustav može prihvatiti bilo koji digitalni ili analogni ulaz, a može se lako pristupiti i kontrolirati s bilo kojim pametnim telefonom ili računalom. Integriranjem tehnologije pojačala najnovije generacije, izravno povezano s ekstremno niskom razinom izobličenja, sustav može postići izvrsnu preciznost i koherentnost bez potrebe i trošenja velikih zaliha.
Image1 kabinet je dizajniran pomoću vlastitog, ograđenim slojem kabinet sustava koji dramatično dampira donji dio sustava, značajno eliminira simpatičke rezonancije,te u konačnici pridonosi bez napora reprodukciju visokog dinamičkog raspona i dimenzionalnosti u prostoru kroz audio spektar .
Osim toga, zahvaljujući sposobnostima uvelike poboljšanih DSP algoritama, Eikontrol je sposoban akustički oblikovati val u prostoriji, smanjujući interakcije bočnih stijenki i pomažući u postizanju energetskih dubokih tonova, kao i faznih perfektnih srednjih i visokih tonova.
Prilagođena izvedba basa je usavršena korištenjem napredne obrade wavelet signala za upravljanje prostorijom. Ovaj proces dramatično proširuje sposobnost Eikon sustava da prepozna i analizira nakupljanje energije u amplitudi i vremenskim područjima. Rezultat je daleko dosljednija kontrola destruktivne energije, dramatično poboljšavajući ujednačeni frekvencijski odziv
Ovaj sofisticirani sustav lako se pristupa i kontrolira s bilo kojeg smartphonea, tableta itd. (IOS / Android) i kontrolira sve osnovne preamp funkcije kao i više postavki mapiranja kontura, fine prilagodbe i postavke zaštite okoliša. Prvotno će novi sustav dolaziti u izvedbi Black Piano Gloss, cijena za američko tržište će iznositi 24.500 dolara, a ona uključuje: zvučnike, pojačalo i Eikontrol.

rsz eikon straznja


Info: http://eikonaudio.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register