Sound News Web - Discovery Of Sound

McIntosh MA7200 i MAC7200 pojačala

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

McIntosh MA7200 i MAC7200 pojačala

rsz mac7200 front head
U zadnjih godinu dana smo svjedoci velike proizvodne ofenzive koju provodi McIntosh.

rsz xl ma7200 angle left bok

Zadnja dva nova proizvoda su MA7200 stereo integrirano pojačalo i MAC7200 stereo receiver.
Ugrađeno pojačalo MA7200 ima pravo bogatstvo ulaza i nadogradiv DAC, a prijemnik MAC7200 posjeduje AM / FM tuner.
Novi McIntosh integrirac dolazi s 14 ulaznih priključaka i sa snagom od 200 watta po kanalu.
Osam od njih su analogne veze: pet nebalansiranih, jedan balansirani, plus MC i MM ulazni ulazi za fono sekciju. Preostalih šest su digitalni, a uključuju i par koaksijalnih i optičkih ulaza, vlasnički MCT spojni ulaz za uporabu s McIntosh SACD / CD transportima i, konačno, USB ulaz. Potonji podržava PCM datoteke do 32-bit / 384kHz, DSD256 i DXD 384kHz.

rsz xl ma7200 straga kutni
Digitalni ulazi nalaze se u McIntoshovom DA1 digitalnom audio modulu koji ima 32-bitni DAC koji se koristi u Quad Balanced modu. U stvari, specifično, MA7200 nije daleko od McIntosha najsnažnijeg integriranog pojačala ikada.
Učinivši sve od sebe s pogledom na budućnost MA7200, McIntosh je također napravio DAC modul nadogradiv, pa se može zamijeniti ako to bude poželjno, prema nahođenju korisnika.
McIntosh kaže da MA7200 ima mnoga poboljšanja dizajna u odnosu na posljednju generaciju integriranih pojačala tvrtke McIntosh. Nadogradnje uključuju snažnije upravljačke mikroprocesore, neke od najnovijih audio komponenti i dodavanje McIntoshove najnovije tehnologije slušalica (Headphone Crossfeed Director, HXD).
Uređaj također sadrži McIntoshove nove Monogrammed Heatsinks- rubne hladnjake, kontrolu visokih tonova, pozlaćene zvučničke terminale i High Drive pojačalo za slušalice koje analizira slušalice, konekcija od 6,3 mm. Tu su veliki plavi VU metri, zaštitni znak legendarnog proizvođača, prednja staklena ploča s aluminijskim završnim kapicama i osvijetljeni logotip.

rsz xl mac7200 front naprijed

Prijemnik MAC7200, temelji se na MA7200 integriranom pojačalu, s dodatkom integriranog AM/FM tunera. Uređaj sadrži funkcijske tipke za odabir postaja (20 za svaki radijski pojas). Ugrađeni FM tuner podržava Radio Data System (RDS), taj sustav omogućuje prikaz informacije o radio stanici.
Obje komponente će stići na tržište u listopadu, dok su cijene trenutno nepoznate.

rsz xl mac7200 front vrh head

Info: http://www.mcintoshlabs.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register