Sound News Web - Discovery Of Sound

IFi Audio Pro iESL

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

IFi Audio Pro iESL

ifi


Energizer za elektrostatske stereo slušalice
Posjedovanje elektrostatskih slušalica zahtijeva poseban uređaj koji će vršiti korekciju dolaznog signala, te isporuku energetskog potencijala prema slušalicama. Takvi uređaji nerijetko dosta koštaju, a da bude stvar još veselija oni su rijetki.

 

rsz pro iesl front1

Iz male tvrtke IFI Audio stiže Pro iESL elektrostatski energizer.
Energizer je posebno izrađen za energetsko nadopunjavanje elektrostatskih slušalica, te posjeduje dodatnu fazu povezanu s transformatorom za pogon vrhunskih modela dinamičkih slušalica.Proizvođač navodi da se uređaj može spojiti s bilo kojim drugim pojačalom, te ponuditi besprijekornu razinu performansi. Ovaj uređaj objedinjuje tri komponente: Pinstripe Permalloy Core Transformator, Bias generator napona i kapacitivno napajanje baterije. Pinstripe Permalloy Core Transformator ima široki radni spektar i nisko izobličenje, što je kod iESL veoma zahtjevan zadatak. Da bi se to postiglo, prilagođeni transformatori koriste komplicirane namotaje s više rasklopnih dijelova s vertikalnim i horizontalnim dijeljenjem. S Frekventnim rasponom od 5Hz – 50Khz, transformatori daleko premašuju zahtjeve JAS High-Res logo standarda. Kapacitivna baterija napajačkog sklopa napunjena je do traženog napona, te je tada punjački krug u potpunosti isključen, ostavljajući kondenzatorsku banku da „pluta" prema traženom biasu napona. Uglavnom savršen izvor biasa napona bez primjese elektroničkih smetnji/šuma na bilo kojoj frekvenciji. Dakle, u suštini stvari slušalice su pogonjene od strane baterije, a ne od struje iz zidne utičnice.
 rsz pro iesl straga1

Tehničke natuknice:
Maksimalni izlazni napon: 640V RMS (16Ω / 20V ulaz)
320 V RMS (64Ω / 20V ulaz)
Frekvencijski odziv: 5Hz - 50kHz (-3dB)
Ulazni napon (Pro iESL): 5V - 9V / 1A maks
Ulazni napon (iPower): AC 85 - 265V, 50 / 60Hz
Potrošnja energije: <1W
Dimenzije: 213 (d) x 206 (š) x 63,3 (v) mm
Masa : 2,5 kg

 rsz pro iesl bok
Info: http://ifi-audio.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register