Sound News Web - Discovery Of Sound

Ayon u Rijeci

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ayon Audio prezentacija u Rijeci 

Zagrebačka HD-Multimedia u suradnji s riječkim Cadoro-om predstavit će u subotu 06.12.2014. dio proizvoda renomirane high end tvrtke Ayon Audio. Na sceni će biti Ayon cijevno integrirano pojačalo Orion III i player CD 07s.

 

Oba proizvoda predstavljaju "best-buy" u Ayon-ovom spektru high end proizvoda. Uz Ayon bit će predstavljeni i proizvodi danskog Dynaudio-a, engleskog ProAc-a i norveškog Hegel-a. Iz Dynaudio ponude želimo predstaviti jedan od najprodavanijih modernih Dynaudio kutija model Excite X34, dok će ProAc biti prezentiran s "best buy" kutijama Response D2. Uz sve to HDmultimedia će u Rijeku donijeti i malo integrirano pojačalo tvrtke Hegel, model H80 koji je nedavno od The Absolute Sound proglašen najboljom kupnjom u 2014. Pozivamo sve zainteresirane Riječane da nam se pridruže na ugodnom druženju uz Ayon, Dynaudio, ProAc i Hegel. Cadoro Rijeka i HD-multimedia.com.

Prezentacija će se održati u subotu 06.12.2014. na adresi CADORO, Rijeka, Stanka Frankovića 9 od 11-17 sati.

Info: www.hd-multimedia.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register