Sound News Web - Discovery Of Sound

Nove Panasonic slušalice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Tri nova modela 

U skladu s trendovima Panasonic redovito popunjava svoj proizvodni program tako što se obraća novoj popluaciji korisnika prenosnih uređaja i moderne glazbe. U okviru obnove proizvodnog audio programa su se našle tri nove slušalice.

 

Tako za potrebe sportaša dizajniran je model RP HS34E.Slušalice su dizajnirane tako da nemogu iskliznuti s slušnog aparata, vodootporne su i sadrže perive materijale. Pomoću implementirane Clip tehnologije dolazi do značajnog smanjenja priljeva vanjske buke-šumova. Po navodima proizvođača cijena ovih slušalica će biti 15 eura.

Drugi novi model slušalica je kompaktan model s mogućnošću poništavanja vanjskog šuma. Model RP-HC800 koristi najnoviju tehonologiju u obliku malog mikrfona koji detektria ambijentalni šum te kasnije šalje signal u mini modul koji to prikriva. Kako proizvođač navodi ovaj model slušalica ima bogat i detaljan bas, te inmkorporirana baterija ima radni rok od 40 sati, što omogućuje korištenje ovih slušalica na dugim putovanjima. Visoka nosiva udobnost i kvaliteta zvuka ćini ove slušalice idealnim suputnikom. Model RP-HC800 bit će dostupan u travnju po cijeni od 200 eura.

Na kraju ove nove ponude dolaze kompaktne slušalice s Bluetooth vezom. Model RP-BTD10 su slušalice koje koriste Bluetooth bežičnu tehnologiju, Near Field Communication i aptX prijenos podataka. Bluetooth funkcija omogućuje prijenos glazbenih datoteka s pametnih telefona i smiliranih naprava, zapravo prijenos glazbenog užitka u pokretu.Također i ovaj model slušalica posjeduje ugrađeni mikrofon. Rad baterije je cca 30-tak sati. Slušalice će biti dostupne u travnju po cijeni od 150 eura.

D.B.

Info: www.panasonic.com

 

Više u ovoj kategoriji: « ELAC 240.2 Pathos Logos Mk2 »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register