Sound News Web - Discovery Of Sound

Marantz NA11S1

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Marantz NA11S1

Nova razina Hi-Fi reprodukcije


Najveći proizvođač Hi-Fi opreme na svijetu još jednom proširuje horizonte istinskih ljubitelja dobrog zvuka – ovaj put s novim High End Network Audio Playerom s 192kHz/24-bit DA konverterom.

 

Najveći proizvođač Hi-Fi opreme na svijetu još jednom proširuje horizonte istinskih ljubitelja dobrog zvuka – ovaj put s novim High End Network Audio Playerom s 192kHz/24-bit DA konverterom.


Izlazak nove premium kolekcije uvijek je predstavljao uzbudljiv trenutak za svakog audiofila, no dizajniranje ovog uređaja zaokružuje 60 godina Marantzovog iskustva i predstavlja povijesni trenutak u svijetu HiFi-a. Ovim proizvodom ostvaren je dječački san Marantzovog osnivača. Novi Marantz NA-11S1 premium će vam omogućiti reprodukciju zvuka studijske kvalitete izravno iz vašeg doma - što znači da se glazba po prvi puta u povijesti može uživati na najvećoj mogućoj razini.


Zvuk koji oduzima dah moguć je zahvaljujući audofilskom DSD1792 DAC-u i digitalnom PEC777 – high end filteru koji je dosad korišten isključivo za mastering u profesionalnom glazbenom studiju. Ovakav filter omogućuje dodatno proširivanje zvučne pozornice uz održavanje savršenog balansa.

Sve ostalo sastavljeno je od provjerene Marantz infrastructure – HDAM-SA2 I HDAM, toroidalni transformator i rigidno bakrenizirano kućište s 5mm debelim slojem aluminija za minimalizaciju vibracija. A šećer na kraju su dodatni digitalni filteri koji vam omogućuju “naštelavanje” zvuka po želji.


NA-11S1 je u potpunosti spreman za budućnost - ima ugrađenu AirPlay mogućnost a posjeduje i USB ulaz na prednjem panelu za spajanje memorijskih stickova i Apple uređaja. Tu je naravno i internet radio podrška, te bežična reprodukcija svih poznatih glazbenih formata zahvaljujući DLNA1.5 standardu (MP3, Apple Lossless, WMA, AAC, WAV and Flac). Nova Ground/signal isolator tehnologija maksimalno smanjuje šum koji dolazi s PC-a, a uređaj ima čak i zasebno visokokvalitetno pojačalo za slušalice. I sve to možete upravljati iz bilo koje prostorije, zahvaljujući odličnoj Marantz Remote App aplikaciji.


Osim što je opremljen svim suvremenim tehnologijama, novi Marantz premium uređaj donosi vam sasvim novu razinu Hi-Fi reprodukcije, jer NA-11S1 predstavlja najnapredniji next-generation network audio player ikad napravljen.

Info: www.marantz.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register