Sound News Web - Discovery Of Sound

Denon/Marantz +Crestron

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Denon/Marantz +Crestron

 

rsz crestron brand page logo1 head

Crestron,lider u automatizaciji i integraciji kućnih audio/video sustava od sada je u direktnoj suradnji s D+M grupacijom.

rsz 1crestron brand n

 

To u praksi znači ovo- da Denon i Marantz receiveri su kompatibilni s Crestron sustavima automatizacije.Ovim partnerstvom s D+M grupacijom, Crestron izdiže sustave za integraciju i automatizaciju na višu razinu. Iz Crestrona stiže najava o nadogradnji receivera preko novog firmwarea i to za slijedeće modele receivera: Denon-AVR-X3000, AVR-X4000, AVR-4520CI, te Marantz - SR6008, SR7008, AV7701 i AV8801. AVR uređaji koji dolaze s Crestron Connected sustavom nadograđuju se preko Ethernet veze. Takav vid spajanja i nadogradnje olakšava posao instalaterima-specijalistima za kućne audio/video instalacije.

rsz l avrx4000 e3 n

 

 

Info: www.crestron.com , www.dmglobal.com

 

 

Srodni sadržaj (po oznakama)

Više u ovoj kategoriji: « Archival Disc MHL 3.0 »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register