Sound News Web - Discovery Of Sound

Stigao USB 3.1

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Stigao USB 3.1

rsz usb3.1 head

USB 3.0 Promoter Group, industrijska udruga proizvođača uređaja po standardu USB 3.0, objavila je kako je ovog tjedna dovršena specifikacija USB 3.1. 

 

rsz usb3 n

Najnovija verzija najpopularnijeg standarda za prijenos podataka udvostručuje maksimalnu teoretsku brzinu podatkovnog transfera s pet na deset gigabita po sekundi. Od napredka u brzini profitirat će prije svega nove generacije SSD-ova i sličnih uređaja.

Napredak je postignut zahvaljujući efikasnijoj shemi kodiranja podataka, a USB 3.1 konektori su u potpunosti kompatibilni sa standardom USB 3.0 (kabeli će, doduše, morati biti novi ako želite iskoristiti prednost u brzini). USB 3.1 uređaji mogu se priključivati i na računala koja podržavaju samo starije verzije USB specifikacije. Prvi čipseti koji podržavaju novu specifikaciju očekuju se u idućih nekoliko kvartala, a prvi uređaji na tržištu krajem 2014.

Info: www.bug.hr

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register