Moram te razocarati... nema prije i poslije testa...
Naime kako sam naveo na pocetku, nisam htio koristiti moje najvaznije trake jer sam uocio da fali jedan pinch roller i da je netko kopao po kazetofonu (pa cak i izgubio amrtizer otvaranja vrata). Zato nisam htio stavljati moje najkvalitetnije trake na pocetku, da ih slucajno ne unistim. Nadalje refresh u klasicnom smislu nije radjen, elektrolite sam sve promjenio u glavnom napajanju, i jednoj ploci kroz koji samo dijelom ide audio signal, a vecim dijelom je ta ploca za pogon instrumenata. Naime tada sam procjenio da kada je vec deck ovako raskopan, da bi bilo dobro promjeniti na toj ploci elektrolite, jer inace je vrlo zeznuto pristupiti njoj. Glavna ploca na kojoj je PB, REC i bias, nije recapirana, vec samo prelemljena i trimeri ocisceni (i prekidaci i potenciometri).
Dakle, i dalje je u tom decku poprilican broj starih elektrolita, ali i kao takav, zvuk me jr iznenadio, cak nekako mi je uhu ugodniji od onoga sto isporucuje moj GXC750d. To je zvuk koji najvise volim kod vintage uredjaja, tako ko zna sta bi bilo da su se mijenjali svi ekektroliti. Jedno iz iskustva znam, trebalo bi natuci sate rada dok se elektroliti na putu signala ne formiraju... a do tada sigurno ne bi bilo ovakve simfonije

U biti, vidi se da je deck sa velikim potencijalom.