Dakle... pocetak je mozda najvazniji u ovome poslu. Treba se dobro pripremiti prije odvidavanja prve vide. A to prije svega znaci nabaviti odgovarajucu servisnu dokumentaciju. Kod Akaia i njegove servisne dokumentacije je zaista vrlo pozeljno imati originalnu dokumentaciju, a ne neku pdf foto-kopiju.
Naime Akai je svoje sheme i prikaz stampanih veza na plocicama vrlo gusto stampao u servisnoj dokumentaciji. Ponekad ja moram scanirati neku shemu iz service manuala i uvecati je vise puta, da bih je mogao koristiti. Ako se ima neka pdf foto-kopija, to je nemoguce napraviti, pa jos ako je u manjoj rezoluciji.... ajme majko. Zato, jedino koristim originalna papirnata servisna uputstva!
Nadalje, ima i specificnih stvari u tim service manualima, kao npr. ova logicka plocica koja upravlja radom kazetofona. Zamislite, jos tada je Akai koristio vrlo kvalitetno izradjenu dvostrano stampanu plocicu, sa vrlo kvalitetno odradjenom metalizacijom prolaznih rupa.
No, postavio im se problem, kako to prikazati u Service manualu... i rjesenje su pronasli u paus-papiru! Druga strana vodova je printana u paus-papiru... i sad npr. kako to fotokopirati....
No... ni to nije sve... treba se potruditi i nabaviti i Service Bulletin. Naime, kod ovako kompliciranih uredjaja, vrlo cesto se desavalo da se neki nedostaci uoce tijekom koristenja prve serije uredjaja, pa razvojni tim odmah te nedostatke pokusa rijesiti odredjenim nadogradnjama - izmjenama, koji tada budu dokumentirani u Service Bulletin.
Ja sam uspio nabaviti kompletni Akai Service Bulletin iz tog vremena (originalni... a kakvi inace)
i uvidom u sadrzaj, izgleda da ovaj deck nema servisnih ispravaka...