Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Sanyo jcx2600 receiver

Sanyo jcx2600 receiver 22 Lip 2015 17:37 #10510

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Evo na kraju me je najvise zafrkavala rasvjeta. Doduse nije nista bilo u kvaru, ali sa rvim rezultatom nisam bija zadovoljan.
Dakle, ajmo redom....
Originalna rasvjeta je bila u banani, i onih par zaruljica sto je radilo, jedva je tinjalo, navlake na zaruljicama su se vise raspale od dugotrajnog rada...
I onda, kao sta se vidi gori, stavio sam ove 8V 300mA sa originalnom silikonskom navlakom... medjutim kada sam receiver sklopio, rasvjeta nije bila onakvog inteziteta kako sam ocekivao, i ajde opet raskopavaj...
Sada sam uzeo zaruljice od 7V 250mA, ali one su bile fuse type, dakle na krajeve je trebalo nadolemiti zicicu i tek onda spojiti ih, a prije svega trebalo je sa ovih axialnih skinuti silikonsku navlaku i staviti je na ovu fuse type zaruljicu, a st kazati... petljancija samo takva... evo slike

dakle lijevo je ta 7V 250mA fuse type a desno je ta 8V 300mA... zaboravio sam kazati da je napajanje zaruljica 5.8V
I evo ih u pogonu, lijepo se vidi da ova od 7V bolje svijetli

evo ih sve u pogonu, s time da sam sa jednom imao cudnu situaciju, naime osjetno se vise grijala, pa sam je, iako je bila nova (i potpuno ista kao i ostale) zamjenio drugom...

a na linku dolje je video, doduse nista spktakularno, jer je uzet mobitelo, ali samo da se vidi kako sada rasvjeta izgleda, moram kazati na videu mi to jos nekako blijedo izgleda, u stvarnosti mnogo bolje izgleda...

i na kraju slikica sa prednom plocom, koja je u iznenadjujuce dobrom stanju!
Dugmad jos nisam stavio jer sam u fazi podesavanja tunera, ali pomalo se sve to skupa blizi kraju

Posljednja izmjena: 22 Lip 2015 17:38 od Kale.
Administrator je zabranio postanje.

Sanyo jcx2600 receiver 23 Lip 2015 14:45 #10515

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
I gotovo... testiranje - podesavanje je proslo OK, tuner odlicno chupa stanice, vadio sam mu mast (tj, testirao sam izlaz do krajnjih granica) i prezivija je...zvuk je pravi vintage... onako pun, socan... topao... vrlo ugodan za slusanje, a jos kada se elektroliti formiraju... imam jos par sitnica promjeniti na audio dijelu tunera, jer neke dijelove nisam imao na lageru... uglavnom evo zavrsnih slikica...

Sanyo jcx2600 receiver 23 Lip 2015 14:50 #10516

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Eh da... kao sto se vidi, i dalje mi fali dugme za balance, pa ako ko zna di bi ga moga nabaviti, bio bih mu zahvalan...

Sanyo jcx2600 receiver 23 Lip 2015 15:09 #10517

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
  • Volim brisa?e i žute lampice
Izgleda ko iz dućana
Samo nažalost šta takvih uređaja nema više po dućanima.
Svaka čast kapa doli. :thumbup:
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.216 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register