Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Potraga za restauratorom

Potraga za restauratorom 19 Svi 2015 13:48 #10389

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
  • Volim brisa?e i žute lampice
Pošto sam zaglibio skroz u audio svijetu več dugi niz godina, javila se želja za obnovom uređaja od kojih je sve počelo pa čak i kada toga nisam bia svijestan.
Igrom slučaja bio sam pametan dovoljno da prvi radio koji sam čua doma kad sam bia dite još uvjek posjedujem. Godinama ga selim iz ormara u ormar itd (dok su mi svi govorili šta če ti ta drvenarija baci to), nije upaljen bar 15 godina. Ovaj uređaj smatram veoma bitnim jer sam emotivno vezan uz njega. Došlo vrijeme da bih ga opet htio čut ,da stoji na polici ali i da svira kada treba te mi je potreban netko ko bih uradio refresh.
Drugi pacijent je prvi kazić koji sam imao i koristio sve do sredine srednje škole.Radi se o boomboxu koji me asocira na kasete i snimanje radio programa te je dio mog odrastanja uz kasetu.Uređaj radi ispravno do zadnje lampice na sebi. Potreban mu je refresh te kvalitetno čiščenje.
Da li ima zainteresiranih za vračanje u drugu mladost ova moja dva old timera.?

IMG_7638.JPG

IMG_5884.JPG
Posljednja izmjena: 19 Svi 2015 13:49 od BigGame.
Administrator je zabranio postanje.

Potraga za restauratorom 19 Svi 2015 13:58 #10391

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Pitaj clana tubeman na ovom forumu:
http://www.diy-audio.com.hr/index.php

Evo najfriskije sta je radija:

Prije:

i kraj

Za kazica, zaista ne znam ko bi se uhvatija u kostac sa time

Potraga za restauratorom 19 Svi 2015 14:02 #10392

• BigGame
  • BigGame's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
  • Volim brisa?e i žute lampice
Fala Kale na brzini, kontaktirat ču Tubemana.
Još da je nač nekog za kazič po mogučnosti u okolici ST bilo bi super.
Pozitivno je to šta mi nije priša da se srede al kad dodju na policu tia bi da blistaju.
  • Stranica:
  • 1
Stranica se generirala za: 0.159 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register