Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Technics rs b965 problem

Technics rs b965 problem 15 Srp 2017 03:30 #12991

Trebam savjet,jer mi je deck već nekoliko puta bio po servisu. Dakle na 90 minutnim trakama zadnjih 10 minuta, evidentno uspori (razvlači zvuk) ne mnogo al primjetno, bilo je ok jedno vrijeme sad opet nakon par dana aktivnog rada ista boljka. Nekad na stop žvakne malo traku pri izvlačenju na eject al vrlo malo.Radi se o Technicsu rs b965, rollere sam očistio, za vidit izgleda uredno. Nisam pametan, a ne znam ni šta da kažem više serviseru. Prošli put je štelano na nekakvoj kazeti sa staklom rolleri koji su izgleda u disbalansu.
Ostalo sve ok, komande slušaju al to s mehanikom me nervira jako. S deckom sam zadovoljan,kaalibracija super i dbx, ima jasan BRIGHT sound , ne preferiram vintage deckove prije 90 ih. Imam Pioneera ct f 1250 no meni su ovi s početka 90 mnogo bliži zvuku cd a što mi je draže.
Prilozi:
Pere!
Administrator je zabranio postanje.

Technics rs b965 problem 15 Srp 2017 03:36 #12992

Ako je zaitnit u kontejner, pojeo ga zub vrimena, ako ne spasia bi ga...
Pere!

Technics rs b965 problem 15 Srp 2017 09:29 #12993

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
Teško je s tim deckovima. Pamtim to iz vremena kada sam ih koristio. Mehanika počne zezat a ne vidi se očit razlog. Bojim se da čišćenja ne pomažu. Treba ugrabit kakvog pravog majstora a bojim se da ga je teško nać....

Technics rs b965 problem 15 Srp 2017 10:01 #12994

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Takav problem je bio sa REVOX-om. Otisli su lezaji u sasiji, nepopravljivo/neisplativo. Mozes mi ga dostaviti da ga pregledam ali tek u 9 mjesecu.
Pozz
samo glazbu slusam :)
  • Stranica:
  • 1
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.140 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register