Kale ako misliš na onoga sa Njuškala koji je i sada na njuškalu za 20 000 kuna? Nije! Onaj sa Njuškala je od Kalembe ako ga poznaš? On ga je kupio u Americi i radi na 110 V, a ovaj moj je Europski model na 220 V koji za razliku od Američkoga ima 2 AUX izlaza. Amerikanac ima samo jedan AUX i ima mogućnost stavljanja dolby dekodera. Dugo sam tražio 2500 ili 2600 model i to Europski koji je cjenjeniji i vredniji! Sveukupno proizvedeno je svega 1600 komada modela "2500" ( od toga jako malo EU ) i samo 900 komada modela "2600". Moga sam našao također u Hrvatskoj i to od prvoga vlasnika sa svim papirima! Kupljen je na konsignaciji 1978.godine u Ljubljani i od tada ga je gospodin imao i ja sam imao čast kupiti ga od njega! Za informaciju sveukupno na području bivše Jugoslavije je prodano svega 6 komada takvih uređaja! Mislim da 2600 nema nitko! Sada eto u Splitu imamo dva, Kalembin i moj! Koliko znam nema više niti jedan! A od tih pravih kapitalaca još znam da ti Kale imaš dva Sansuia 22 000, jedan Sansui 22 000 je na Pelješcu i čuo sam za jedan u Sisku. Za 33 000 nisam čuo da itko ima!