Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Technics

Technics 01 Velj 2015 11:36 #9713

Koliko su dobra pojačala SU-V 900 i SU-VX920, malo je podataka i realnih dojmova. To je već početak 90 ih i ne znam kako su kotirala na tržištu i koliko danas vrijede u odnosu na top vintage modele Marantza, Yamahe, Pioneera, Kenwooda i drugih?
Pere!
Administrator je zabranio postanje.

Technics 01 Velj 2015 11:41 #9714

Evo ih.
Prilozi:
Pere!

Technics 01 Velj 2015 17:31 #9721

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Odmah da se ogradim, nisam slusao navedena pojacala, ali ono sto imam iskustva sa Techicsom, nisu bas pozitivna... Techics je uvjek znao dobro usminkati svoje modele da izgledaju puno bolje nego sto kncepcijski u stvari jesu.
Npr. evo ovo pojacalo SU-V 900... kada mi gledas iznutrice, zaista djeluje vrlo ozbiljno, ali kada vidis kako su mu elektrolitski kondenzatori izvedeni... onda lako odusevljenje splasne

Kazem, nisam slusao navedena pojacala, ali Techics je radio ozbiljne uredjaje za japansko trziste, a van... u vecini slucajeva konfekcija

Technics 01 Velj 2015 17:42 #9722

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Depeche Mode 1 wrote:
Koliko su dobra pojačala SU-V 900 i SU-VX920, malo je podataka i realnih dojmova. To je već početak 90 ih i ne znam kako su kotirala na tržištu i koliko danas vrijede u odnosu na top vintage modele Marantza, Yamahe, Pioneera, Kenwooda i drugih?

Bio je jedan test u Audio video trendu prije nekih 25 godina.Komparacija između SU - V 900 i MISSION Cyrus 2 išla je na to da je MISSION puno bolje pojačalo od Technicsa u svim parametrima iako je ima(samo) 50 W, a Technics 110 W.

Technics 07 Svi 2018 23:45 #13270

Može li mi netko nešto reći o zvuku Technics SU V 9 pojačala i njegovoj kvaliteti?
Pere!

Technics 08 Svi 2018 18:46 #13271

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Ako se ne varam model SU-9 datira iz perioda 1981-1985 godine, izvedba u srebrnom finišu. Tu izvedbu nisam slušao, dok njegove nove iteracije iz 90-tih sam imao prilike isprobati na velikim KEF zvučnicima.
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore

Technics 09 Svi 2018 15:20 #13272

Da, ima dobru phono sekciju, izgledom još vuče na modele iz 70 ih. Samo mi je nekako siromašan iznutra kao top model od Technics ili su oni tada furali neku drugačiju filozofiji i htjeli biti različiti od konkurencije. Ne znam.
Pere!

Technics 09 Svi 2018 15:22 #13273

Pere!

Technics 09 Svi 2018 15:23 #13274

Za koju cijenu bih ga mogao dobiti realno?
Pere!

Technics 14 Svi 2018 11:52 #13275

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Depeche Mode 1 wrote:
Za koju cijenu bih ga mogao dobiti realno?

Zavisi u kakvom je stanju,ali ja nebi da više od 100 eura :da:
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.184 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register