Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: pitanjce

pitanjce 02 Srp 2019 07:52 #13345

Pozdrav ! imam jedno pitanjce : Ima na njuškalu več duže vrijeme oglas za AE 1 za cc 4 soma kuna , jel zna neko nekaj o tome i ono glavno , jel ih more za početak "poćerat " Rotel RB 971 (izlaz) u prostoru od jedno 15 m2.. :obrva:
Administrator je zabranio postanje.

pitanjce 02 Srp 2019 21:54 #13346

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
AE1, pod pretpostavkom da je s zvučnicima sve u redu, nije težak teret za pojačalo zbog svoje visoke impedancije pa će ga Rotel, pogotovo u tako malom prostoru, bez problema pokrenuti. S druge strane sigurno neće izvući maksimum iz AE1 no to nema veze s snagom....

pitanjce 03 Srp 2019 07:31 #13347

Hvala ! Napisao sam za početak ;) . Obzirom da sa 6 banki imam "potumplana "vuha i sistem bude u spavačoj sobi ?.. Izvor je laptop sa Merdinan dac-om a sluša se isključivo sa you tube-a one "audiofilske" snimke + caffe jazz , bosa nova instrumentali i sl pizdarije .Bas nije prioritet , iak niš ne fali ako ga ima. More i prijedlog za perspektivu iak je za sad financijska konstrukcija zatvorena . :obrva: .

pitanjce 03 Srp 2019 08:25 #13348

Btw , još nisam kupio zvučnike , pošto sam napisao kaj imam i za što bu služilo možda imaš kakav lukaviji i prepredeniji predlog ?

pitanjce 05 Srp 2019 09:38 #13349

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
Za 4000 kn neznam što se od second handa nudi na Njuškalu. AE1 je klasik. Ako želiš neki novi AE onda recimo AE300 za slične novce. Mislim da bi on dobro s Rotelom.
  • Stranica:
  • 1
Stranica se generirala za: 0.171 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register