Jani, nema vece srece za mene kad nakon ovako uluzenog truda i vremena prvo ja budem zadovoljan sa ucinjenim poslom, a onda kada vidim zadovoljan osjecaj vlasnika uredjaja... Na ovom receiveru je sve do zadnjeg detalja odradjeno onako kako treba odraditi refresh. Mozda najvazniji dio je ona restauracija ovalnih kondenzatora, jer malo ih se na to odlucije, em zbog kopleksnosti posla, em zbog ukupne cijene restauracije uredjaja.
Jedna paralela... ja sam cak svojedobno nasao i ELNA kondenzatore idealne za Sansui AU-X1, no mana toga je bila da sam morao kupiti minimalno 50 komada (!), pa sam se na kraju ohladio, jer do sada nitko nije na tom izuzetnom pojacalu mijenjao onih 8 komada glavnih napajackih kondenzatora, ja sam doduse refreshao one DualCap za preamp napajanje, ali bogme do sad svi su ostavljali te glavne... Siguran sam da bi i AU-X1 prodisao punim plucima kada bi se i to odradilo....
No da se vratim nazad na ovaj G901.... sad neka mi netko objasni kako to da ovakav uredjaj, dizajniran u potpunoj suprotnosti danasnjim shvacanjima High End audio dizajna, ima ovakav zvuk, i jos nisam sreo nekog ko je lose kazao o zvuku koji dopire iz ovakvih ljepotana (uz uvjet da je osvjezen i podesen uredjaj)... Toliko o minimalistickom dizajnu danasnih prejanica, fancy-shmensi utikacima, strujnim kabelima, audiofilskim osiguracima i sl. sr*njima...
Jani, uzivaj u ljepoti vintage audija i divoti glazbe!