Evo, nije me bilo dosta… no na stolu je opet jedan primjerak Big G Sansui receivera, pa iz postovanja prema tom velikanu, smatram da sam duzan publicirati on-line refresh na njemu

Ajmo uvodnu sliku….
Kao sto se da vidjeti, uredjaj vrlo dobro izgleda, no aktivira se zastita, dakle nesto ne stima… no dobra stvar je kada se izvade driverski moduli, zastita se iskljuci, pa smatram da nije nesto sto bi bilo dosta zabrinjavajuce, no prije rjesavanja tog problema, moraju se odraditi klasicne radnje kod svakog refresha…
Jos jedna stvar koju sam primjetio kod palenja uredjaja, da je rasvjeta jadna i nikakva, jos nesto se vidi rasvjeta skale, ali rasvjeta intrumenata je zaista nikakva! Po boji svjetla zakljucujem da je netko probao modificirati rasvjetu sa LEDicama, kako sam ja veliki protivnik toga, a jos pogotovo kada je to napravljeno na ovakav nacin, nema druge, nego napraviti „undo“ i staviti zaruljice 300mA.
Ova al.folija i izolir traka sigurno nece ostati, naime modifikator je uocio da je rasvjeta losa, pa je pokusao to poboljsati refleksijom svjetla od al.folije, no rezultat je opet bio nikakav.
No, ajmo mi na posal…
Dakle, prvo idemo odraditi ciscenje preklopnika, potenciometara i selektora, tako da iz jednadzbe izbacimo mozebitni los kontakt…. Ovo je na meniju za prvu turu