Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMA: Sansui AU-a607 NRA II

Odg: Sansui AU-a607 NRA II 23 Srp 2013 21:37 #6461

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Ma, meni je jasno da je to 50 Hz i da je to do zračnih raspora limova ili žice odnosno drugim riječima lose odrađen posao jer to nije stari uređaj. Posebno je rađen po narudžbi za mene sa dva izvoda na sekundaru 100 i 110V. Pretpostavljam da su mnoge firme u svojim pojačalima zato i zalile trafoše da se to ne dešava. Ja sam mislio da je možda netko koristio taj sprej, i ima iskustva. Mislim da ga proizvodi i "Kontakt-Kemie". Trafo laka nemam iako bi to bilo možda i najbolje. Kad su mi premotavali trafo za Akai kazić kao da su cijelog namočili u lak i jako su dobro odradili posao. Moram otvoriti tu kutiju da proučim situaciju.
Administrator je zabranio postanje.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.115 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register