Evo i onih socketa spojenih na driverski dio
sama plocica prije zahvata
detalj restauracije (vishay dale rn60 metal film, viseokretni trimeri, Elna Cerafine, silver mica, Vishay polipropilen umjesto styroflexa....)
ocisceno prokleto ljepilo... i promjenjena zener...
promjenjeni svi small signal tranzistori sa danasnom produkcijom. No ne sa ekvivalentima, vec bas sa danasnjom produkcijom istih! Na slici se vide novi 2SA992
u ulaznom krugu zamjenio sam styroflex sa novim styroflexom, ali nisam imao radijalnu verziju, pa sam stavio aksijalnu
Normalno, zamjenjene su paste na driverskim tranzistorima, ocsceno, sve nanovo prelemljeno, i namazano novim slojem kalofonija
vidi se u sredini slike matica koja je zalemljena... evo malo boljeg pogleda
naime, kako sam vec negdje bio spomenuo, Sansui je ostvarivao elektricni kontakt colektora na tranzistorima preko onog taba za hladjenje, i tu su se znale desiti dvije stvari (medjusobno povezane), tranzistor bi se grijao, i onda bi spoj matice i lemnog sloja ispod nje popustao, a so je uvjetovalo slabiji prijenos topline na hladnjak, a onda bi se tranzistor jos vise grijao... i eto zacaranog kruga, a kao finale znalo se desiti da se cak i spoj kolektora izgubi.
Stoga pribjegavam obavezno ovom rjesenju... nije jednostavno (jer maticu treba odlicno ocistiti prije prelemljivanja) ali je ucinkovito!