Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Evo "malise" ponovno... AU317

Evo "malise" ponovno... AU317 08 Ruj 2016 11:25 #11861

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Evo stiga mi je ponovno na stol jedan AU317... primjerak je bio dosta zapusten i prljav... lezao je negdje dugo godina gdje uvjeti nisu bili bas skladisni, no kako se radi o zaista odlicnom pojacalu, odlicnog zvuka, odlucio sam dati truda za dovesti ga ured.
No nije radjen totalni refresh, npr. nisamdirao mikrofonsko predpojacalo (ono radi normalno, ali nisam nista nijenjao na toj plocici), nadalje nisam mijenjao glavne napajacke elektrolite (jer vlasnik je htio svesti cijenu u njemu prihvatljive okvire), ali zato sve drugo je odradjeno...
Ovaj put, necu lijepiti slikice kako ste inace navikli, ovaj put sam napravio mali video uradak (doduse na brzinu, i video je sniman mobitelom tako da nije profi kaliteta), dakle evo....

Na videu je cak situacija koja je bila kada sam ga dobio bolja nego sto je bila u prirodi... zaista svega je bilo, trafo sam rastavljao i ponovno farbao, jer je bio prljav da to nisam mogao ocistiti a da ne ispoliram do metalnog sjaja... na kraju sam vrlo zadovoljan kako je sve to ispalo....
Posljednja izmjena: 08 Ruj 2016 12:18 od Kale.
Administrator je zabranio postanje.

Evo "malise" ponovno... AU317 08 Ruj 2016 12:17 #11862

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Cak sam i skidao RCA uticnice, da bi ih mogao kvalitetno ocistiti, jer su bile tako prljave....

PICT0547.jpg
Administrator je zabranio postanje.
  • Stranica:
  • 1
Moderatori: Kale, pepa
Stranica se generirala za: 0.196 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register