Kale wrote:
Odlicno Pepa! Ajd zivo me interesira kako zvuce, naime odavna sam bacio oko na njih na Yahoo Japan, ali nikako da se okurazim za uzesti ih, jer jednostavno nigdje nisam uspio pronaci komentare o zvucnim dosezima tih kutija.
Sama koncepcija izrade je fantasticna, tako da sigurno imaju potencijal za pokazati!
Kale,nekoliko tjedana (da ne kažem mjeseci) nisam slušao glazbu,osim u autu.Vidi se osjetna promjena u zvuku u odnosu na jučer.Ostavio sam ga da svira i preko noći.Mislim da ne bi bilo fer uspoređivati ih sa Divama,ali zato bi slijedeći tjedan trebao imati na posudbi ozbiljne zvučnike istih gabarita pa ćemo vidjeti prave sonične dosege ovih mališana.
Ovako na prvu,čini mi se da su izvrsni i da vrijede svake lipe.
I još, što se tiče komentara o zvučnim dosezima ovih zvučnika,sve bi bilo puno lakše kada bi jedna ozbiljna i vična ušesa bila ovdje (siguran sam da bi vrlo lako napisala malo štivo koje bi bilo vrlo čitano na forumima širom i diljem...),ali evo dolazi već drugo ljeto a Erda još nema
A ne bi ni tebi ništa bilo da skokneš k meni prije nego se daš u trošak
analogija wrote:
Ovo sigurno moraju biti jako ozbiljni zvučnici, s obzirom na izradu. Pepa je si li ih to ti upeca

oli ti uopće čitaš što napišem?
Upeco ih ja...ima godina
eto ti i rime