Već duže vreme pratim ovaj forum i vidim da najveći doprinos daju ljubitelja vintage uređaja baš kao sam i ja. Nisam iz ovih krajeva, dolazim iz susedstva. Usudio bih se reći, da ne pominjem godine, da sam među starijim audiofilima. Moja prva iskustva su još iz sedamdesetih, a teoretsko znanje sam skupljao iz tekstova Duška Dragovića (Studio), te Branka Božića i Gorana Ivasa (SAM, Auto Magazin, Trend). To je bilo zlatno doba ovog našeg hobija.
Moji uređaji su većinom vintage. Analogni gramofon Thorens TD-320 sa Audio Technica MM zvućnicom AT 440 Mla. Tuner je Denon TU-S10, pojačalo Technice SU-V9, a zvučnici Wharfedala Laser 150, o kojima je Kale pisao na ovom forumu i na Audiokarmi. CD player je Pioneer PD-D9 Mk II. Zvučnici i pojačalo su restaurirani (u zvučnicima blok kondenzatori u paraleli umesto elektrolita u skretnici, ožičenje i promena zv. terminala) u pojačalu elektroliti u napajanju , rasklapanje i čišćenje potova, zemana zv. terminala). Možda u odgovarajućojn temi postavim i neke slike.
Srdačan pozdrav svim audiofilima.