Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: Novi Sansuiljubac?

Novi Sansuiljubac? 25 Lis 2014 11:39 #8938

• Joe
  • Joe's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
IMG_2340.JPG

IMG_2356.JPG

IMG_2368.JPG

IMG_2376.JPG

IMG_2377.JPG

IMG_2379.JPG
Administrator je zabranio postanje.

Novi Sansuiljubac? 25 Lis 2014 11:45 #8939

• Joe
  • Joe's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Evo Kale gore je par slika. Jedino što sam ja primijetio je da kondenzatori kod trafoa nisu isti i da je lijevom malo izbočen vrh, dok je desni OK.
Inače, je bio je to taj moj na njuškalu dok mi žena nije napravila scenu kad je čula da ga hoću prodati, a to je po njoj najbolje što je do sada bilo na polici kod nas. Zato je Sansui maknut sa njuškala, a Sony je otišao u ormari i čeka bolje dane.

Novi Sansuiljubac? 25 Lis 2014 14:47 #8940

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Joe neka te ne brine šta se na glavnom elektrolitu podigla gornja kapa, ne mora bit da je netko minja glavni elektrolit. Takvi su isti u mom. Ona se mogla podignuti zbog temperature pa se samo odljepila. Na našem forumu imaš sliku moje 901-ice kojoj se isto podigla kapa od glavnog elektrolita pa se mjerenjem ustanovilo da su u granicama normale. Inače imaš pametnu ženu pa ti nije dozvolila da ga prodaš :obrva: .Daj nekom da ga sredi i uživat češ u Sansui zvuku :thumbup:

Novi Sansuiljubac? 01 Stu 2014 07:13 #8994

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Koliko vidim, vrlo uredna unutrasnjost, ali po svemu sudeci, pojacalo nije refreshirano. Ovi elektrolitski kondenzatori su Nippon Chemicon (isto provjerena tvrtka, vrlo cest izbor Sansuia tada), ali imaju goddina u "nogoma", tako da vjerojatno tu treba traziti mozebitni uzrok... no opet treba ga i podesiti nakon ovoliko godina, plus nismo svi isti... ne ocekujemo svi isti zvuk...ali jedno je sigurno, pojacalo IMA potencijal.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.183 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register