Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Connoisseur BD1

Connoisseur BD1 17 Tra 2015 12:49 #10166

• Veli Jura
  • Veli Jura's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
evo mene opet, vrag mi neda mira :)
nabavio sam jedan Connoisseur BD1 i sad treba napraviti plinth i nabaviti ručku....a trebaće mi par mjeseci ali važno je početi ;)

nego, razmišljam o ovakvom plinthu www.avforums.co.za/index.php?topic=15597.0

ako netko ima iskustva sa tim gramofonom bio bih zahvalan da ih podijeli samnom
Administrator je zabranio postanje.

Connoisseur BD1 17 Tra 2015 15:01 #10167

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Moj prijatelj je kupio i još uvijek ima BD2 sa original ručicom SAU2. U to vrijeme (1976.) BD1 je bio šansa svakome da za malo novaca napravi pravi gramofon. Prostora za igranje ima u nedogled. Meni se baš nije sviđala ručica jer je bila malo kraća (efek. 20cm) i time imala malo veću gaznu grešku, a ni tanjur jer ima svega 26cm promjera. No to ne mora biti presudno jer mnogi vintage Dual gramofoni imaju toliki promjer. :thumbup:

Posljednja izmjena: 17 Tra 2015 15:02 od Archie.

Connoisseur BD1 17 Tra 2015 18:10 #10168

• Veli Jura
  • Veli Jura's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
što se tiče tanjura, nije problem staviti 30 cm tanjur od nekog drugog gramofona ili dati napraviti akrilni, jedino se onda mora premjestiti prekidač ili se malo dalje ugraditi drugi ali mislim da onda gubi svoju draž...preživjeti ću s original tanjurom
  • Stranica:
  • 1
Stranica se generirala za: 0.325 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register