Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2

TEMA: CAT LEB-404 MOD

CAT LEB-404 MOD 12 Srp 2012 18:16 #3738

Pošto me odkad sam ih kupio mučio zvuk koji daju, probao sam promjeniti pojačalo i moj stereo reciever sony je postigao željeni zvuk, naime zvuk je nekak topliji, puniji, dok na harman/kardonu je bio hladan, neutralan. mene zanima kako je to moguće ? mislim to pojačalo kad je kupljeno bilo je koštalo popriličnu svotu novaca i očekivao sam da zvuk bude bolji
Administrator je zabranio postanje.

CAT LEB-404 MOD 12 Srp 2012 18:28 #3739

• admin
  • admin's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • web yoda
  • Hvala primljenih 8
Ima jedna zgodna fraza u hifi (često korištena), a zove se 'sinergija'. Uglavnom poanta je da skuplja komponenta ne mora nužno raditi bolje sa ostatkom sustava samo zato što je skuplja, čak ponekad može subjektvino 'pokvariti' zvuk sustava jer moguće ostatak komponenti ne može (nazovi) pratiti kvalitetu te jedne komponente, pa kad slušaš glazbu sa takvog sustava možda po prvi puta čuješ i sve mane ostalih lošijih komponenti koje do tad nisi mogao čuti jer je cijeli sustav svirao na određenom (u pravilu nižem) kvalitativnom nivou i samim time maskirao te mane.
Talk About Sound

CAT LEB-404 MOD 12 Srp 2012 19:45 #3740

Ima smisla, i sada kada su komponente "usklađene" to odmah bolje zvuči
  • Stranica:
  • 1
  • 2
Stranica se generirala za: 0.198 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register