Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1

TEMA: Televizori

Televizori 12 Lis 2012 17:12 #4871

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Tvrtka Sony nakon poduže vremena lansira novu telku, i to ne bilo kakvu nego to je telka s 4K rezolucijom. Vidi pod vijesti...dakle skupljajmo krznaše za ovakvu pilu...
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Administrator je zabranio postanje.

Televizori 12 Lis 2012 18:14 #4875

• goran st
  • goran st's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
A materijal snimljen u toj rezoluciji!? :obrva:

Televizori 12 Lis 2012 19:36 #4877

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Nismo jos savladali mpeg4 a oni vec idu na 4k :angry:
samo glazbu slusam :)

Televizori 13 Lis 2012 07:43 #4880

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Odavno sam se prestao paliti na tehnoloske novitade. Proizvodjaci elektronike su prvo na PC racunalima uvidjeli da ganjanje perfomansi donosi lijepi extra profit (Graficke kartice, memorija, maticne ploce, HDD...), pa su to kasnije primjenili i na mobitele, pa onda na kraju na sve ostalo.

Drugo je pitanje koliko to nama konzumentima sve to treba. Ja sam dugo imao trinitron Sony i odupirao se kupnji LCDa, te nakon pilanja ukucana, napokon kapitulirao i kupio LCD (opet Sony) i dan danas zalim za slikom Trinitron ekrana...

No evo tek nedavno sam poceo biti zadovoljan sa dubinom crne boje na novim LCD TVima, ali ne pada mi napamet sad radi toga bacat ispravan TV...

Televizori 13 Lis 2012 14:21 #4881

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
To što mi nismo svladali mpeg4 je pitanje kvalitete infrastrukture, kupovina novih digitalnih pojačala slabe kvalitete za odašiljaće je nekom donjelo novac u džep. O 4K rezoluciji sam čitao tamo još 2007 godine kada je to bilo u povoju u Japanu...ha to je drugi svijet...napredk je uvijek dobrodošao samo pitanje pod koju cijenu....
Il Commendatore

Televizori 13 Lis 2012 14:45 #4882

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Bilo bi lijepo i bio bih osobno zadovoljan da nam je TV program barem u 720 HD formatu, ako ne može u 1080 HD, a ne svega nekoliko HD programa koje moramo posebno plaćati.

Televizori 14 Lis 2012 09:18 #4883

• Dorian
  • Dorian's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
  • ovo bih udomio
  • Hvala primljenih 3
OiV je postavio jedan dio infrastrukture(odašiljača u mpeg4),mislim da to radi u nekom eksperimentalnom modu,ima nešto o tome na njihovim stranicama.
za gledanje HD-a je jedino rješenje satelit ali i bilo čega kvalitetnog
Inaće općenito,kakvog smisla ima gledati domaće programe,informativne emisije su čisto ispiranje mozga,filmovi su iz vremena franje josipa i sve sam vidio najmanje 10 puta,ne vidim ni jedan razuman razlog zasto bi itko išao gledati htv,novu,rtl i ostale,čisto gubljenje vremena.

Televizori 14 Lis 2012 10:26 #4884

• goran st
  • goran st's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
Dorian wrote:
OiV je postavio jedan dio infrastrukture(odašiljača u mpeg4),mislim da to radi u nekom eksperimentalnom modu,ima nešto o tome na njihovim stranicama.
za gledanje HD-a je jedino rješenje satelit ali i bilo čega kvalitetnog
Inaće općenito,kakvog smisla ima gledati domaće programe,informativne emisije su čisto ispiranje mozga,filmovi su iz vremena franje josipa i sve sam vidio najmanje 10 puta,ne vidim ni jedan razuman razlog zasto bi itko išao gledati htv,novu,rtl i ostale,čisto gubljenje vremena.

Slika na CRT TV nije bila loša.ali ja TV program slabo gledam,bitniji su mi filmovi,720p,1080i,e tu CRT nema šta tražit,a ove fame o crnoj boji su mi smiješne,od svih boja svi se uvatli crne :) ,Prije par godina sam si kupio HD satelitski kombo reciver,i gušta sam u 10-15 HD programa,uključujući PremiereHD,ali to je trajala nekih godinu dana i od tada sam na SD rezoluciji(nema ambicija oko satelita i kemijanja),ali internet i more HD filmova,koncerata... su tu s toga nije loše!
4K je stvarno nepotreban osim samim prozvođaćima da izvucu još koju kunu!

Televizori 14 Lis 2012 14:00 #4885

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Sa 4K se svojedobno poćelo raditi u kino distribuciji, naravne ne kod nas. Meni se osobno čini zanimljivo za eksperimentirat.
Il Commendatore
  • Stranica:
  • 1
Stranica se generirala za: 0.289 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register