Sound News Web - Discovery Of Sound

LINN SELEKT DSM

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Linn Selekt DSM Network Music Player

rsz linn selekt dsm prednja head
Škotski specijalist za vrhunske gramofone jednakim žarom dizajnira i proizvodi digitalne uređaje za novo doba.

rsz 1linn selekt dsm prednja

Najnoviji ljepotan koji donosi glazbeno iskustvo je Selekt DSM Network Music Player.
Selekt DSM posjeduje iznimno osjetljive tipke na dodir, koje kad osjete dodir odmah reagiraju s detaljnim informacijama o glazbenom zapisu, a sve se to prikazuje na crnom OLED zaslonu.
U kompaniji Linn strašno paze na kvalitetu fizičke izrade uređaja, stoga su napravili posebni otvor za prirodno hlađenje. Čvrstinu nosivog djela uređaja odrađuju kromirane nogice. Proizvod se ručno izrađuje u tvornici u Glasgowu.
Selekt DSM je svestran uređaj, s mogućnošću modularne nadogradnje. To je osmišljeno u svrhu da korisnik konfigurira uređaj prema vlastitom nahođenju. Konfiguracije se odabire prilikom kupovine, dok želja za poboljšanim performansama i nadogradnjom se lako kasnije realizira.

rsz linn selekt dsm tipke
Selekt DSM podržava – FLAC,WAV,Apple Lossless,WMA, DSD(64/128),AIFF,AAC, OGG. Rezolucija 24bit/192kHz podržana. Osim toga ovdje je nova iteracija Linnove optimizacije prostorne akustike, a ona koristi posebnu digitalnu obradu signala, sve u svrhu uklanjanja iskrivljenih efekata sobne akustike.
Selekt DSM dolazi u četiri verzije: Selekt DSM, Selekt DSM s integriranim pojačalom snage, Selekt DSM s Katalyst DAC-om i Selekt DSM s integriranim pojačalom snage i Katalyst DAC-om.

rsz linn selekt dsm straga
Info: https://www.linn.co.uk


SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register