Sound News Web - Discovery Of Sound

dCS Bartók

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

dCS Bartók

rsz dcs bartok head
dCS Bartók mrežni strimer i DAC/pojačalo za slušalice
Zamijenivši Debussy kao najpristupačniji modelu u dCS-ovom DAC asortimanu, Bartók (Bela Bartok poznati mađarski kompozitor) dijeli istu DAC arhitekturu (Rossini Ring DAC) kao Rossinijev model (17.090 funti) , kao i isti UPnP glazbeni streamer i najnoviju generaciju digitalne platforme za procesiranje.

rsz bartok crna12
Pored asinkronih USB, AES i koaksijalnih ulaza, Bartók može strimati s NAS pogona, od glazbenih usluga podržava - Tidal i Spotify, kao i Apple uređaje preko Airplaya – sve preko Ethernet veze.
Podržani formati datoteka za streaming uključuju PCM do 24-bit / 384kHz i DSD128, DSD u DoP formatu. Mrežno sučelje može izvršiti potpunu dekodiranje i renderiranje MQA-e, uz dodatno uzorkovanje koje je moguće odabrati po selekciji, ima nekoliko filtera.
DAC napaja uravnotežene i neuravnotežene linijske izlaze koji izravno upravljaju pojačalom snage, negirajući potrebu za zasebnim pretpojačalom. Također tu je osmišljeno pojačalo za slušalice s režimom rada u A klasi, ono može raditi sa slušalicama visoke i niske impedancije.
Prema navodima proizvođača, Bartók je također dostupan bez pojačala za slušalice za cijenu od 9999 funti, te obje verzije bit će dostupne krajem listopada. Uglavnom, za svakog ponešto.

rsz bartok straga1
Info: https://www.dcsltd.co.uk

 

Više u ovoj kategoriji: « YAMAHA GT-5000 MC462 »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register