Sound News Web - Discovery Of Sound

Aktivni Canton

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Aktivni Canton

rsz vento 3 ACTIVEHEAD
Postojanje aktivne iteracije unutar zvučničkih serija nije novost. Novost je u tome da se tržište sve više i više širi. Mnogi su u tome prepoznali optimalna rješenja za kućni audio užitak.

Iz Njemačkog Cantona stiže vijest vezana uz aktivne zvučnike. Tako iz njihove visoke klase dolaze dva modela: dvostazni monitorski model Vento 3 Active i veliki samostojeći trostazni model Vento 9 Active.

rsz 1vento 3 active
Vento 3 Active je dvostazna aktivna bežična konstrukcija koja podržava zvuk rezolucije 24bita. Zvučnik posjeduje Bluetooth povezivost s modernim pametnim napravama. No tko želi spojiti svoj izvor zvuka direktno na zvučnik, može koristiti XLR i RCA analognu vezu. Također zvučnik posjeduje USB-B konekciju za spajanje na računalo. Ugrađeno pojačalo od 350 watta je dostatno za konkretniji glazbeni užitak. Lijevi i desni zvučnici rade na principu master-slave moda. Master kontrolira slave putem digitalne radio veze na taktu od 48kHz.
Vento 9 Active je trostazna aktivna bežična konstrukcija koja se sastoji od dvije bass jedinice (200mm), jedne srednjetonske jedinice (180mm) i jednog keramičkog visokotonca (25mm). Kao i manji brat, ovaj zvučnik podržava zvuk rezolucije 24bita. Inkorporiran Bluetooth povezivost omogućuje komunikaciju s modernim pametnim telefonima, tablet računalima i similarnim napravama. XLR i RCA konekcija omogućuje spajanje raznih izvora zvuka dok USB-B poveznica služi za povezivanje s računalnim sustavom. Nemala snaga od 600 watta zadovoljit će sladokusce koji preferiraju snagu i moć reprodukcije. Vento 9 Active koristi identičan princip kao i manji brat, master-slave mode. Dakle, Master kontrolira slave putem digitalne radio veze na taktu od 48kHz.

rsz vento 9 activegross
Info: https://www.canton.de

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register