Sound News Web - Discovery Of Sound

KLIPSCH -70.OBLJETNICA

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)


CORNWALL III

 rsz cornwall oblj
Proslava uspješnosti se nastavlja
Arkansas je država smještena u jugoistočnoj regiji SAD-a. Ona je dom za preko 3 milijuna stanovnika. Navedena država je doma najinovativnije i najutjecajnije zvučničke kompanije –KLIPSCH.

rsz 1cornwall bigfront

Kompanija je nedavno proslavila 70 godina postojanja, uspješnosti i inovativnosti. Tim povodom su ponovo izdana posebna izdanja tradicionalnih zvučničkih konstrukcija. Jedna od tih je Cornwall III.
Kao i svi zvučnici iz serije Klipsch Heritage, Cornwall III je cjeloživotni ulog. On je izrađen prema najstrožim standardima. Povodom ove obljetnice, napravljeno je 70 ekskluzivnih parova u egzotičnoj izvedbi australskog drveta. Za razliku od današnjih modernih uskih samostojećih modela, Cornwall III je klasični samostojeći zvučnik širokih stranica, velike dubine i solidne visine (90 cm) s integriranim podnožjem. Cornwall III je trostazna konstrukcija koja se sastoji od visokotonske (2.54 cm) titanijske kompresijske jedinice, srednjetonske (4.45 cm) titanijske kompresijske jedinice i dubokotonca (38.1 cm) sazdanog od kompozitnih vlakana. Zvučnik je prilagođen novim vremenima pa se tako na stražnjoj plohi mogu naći zvučnički terminali za bi-wire/ bi-amp kombinaciju. Svaki zvučnik je posebno numeriran. Kompletan dizajn i fizička izrada je u pogonima HOPE u državi Arkansas.

rsz cornwall uprostoru
Tehničke natuknice
Konstrukcija : trostazna
Frekventni raspon: 34Hz – 20kHz
Osjetljivost: 102dB @ 2.83V / 1m
Impedanca : 8 Ohm
Potrebna snaga pojačala: 100/400 watta
Dimenzije : 91x64.3x 40.0 (VxŠxD)
Masa: 44.5 kg


Info: http://www.klipsch.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register