Sound News Web - Discovery Of Sound

Kako koristiti oglasnik

Pozdrav svima i dobrodošli na Sound News Besplatni mali oglasnik!

Vrlo smo sretni što vam možemo predstaviti naš novi automatizirani sustav oglašavnja koji je potpuno besplatan i ne zahtijeva apsolutno nikakvu registraciju. Jedino pravo koje zadržavamo je autorizacija/izmjena/neobjavljivanje oglasa radi mogućeg oglašavanja nepoćudnih ili sadržaja koji nisu općeprihvaćenog tipa tj. koji nisu u skladu sa postojećim Zakonima RH ili se kose sa uvaženim moralnim normama i/ili nisu u skladu sa javnim ćudoređem.

Sound News Web niti ijedan član ove organizacije tj. tvrtke Zvučne novosti d.o.o. ni na koji način ne odgovara za istinitost sadržaja objavljenih oglasa. Ovaj oglasnik je besplatan za sve punoljetne fizičke osobe koje interesira prodaja ili kupovina rabljene Hi-Fi/AV/studijske opreme.

 

 


 

Kako biste mogli koristiti oglasnik, molimo registrirajte se na linku ovdje

 

Ukoliko se ne želite registrirati, nema problema - pošaljite nam mail subjecta "Novi oglas" na email adresu oglasi{at}sound-news.net i mi ćemo drage volje objaviti oglas za Vas!

 


 

 

**Kako unjeti oglas**

U glavnom gornjem meniju pronaći ćete padajući izbornik HIFI OGLASNIK do kojega dovedite pokazivač miša.

1. Kliknite na DODAJ OGLAS

U donjem dijelu stranice otvara se CAPTCHA okvir koji služi za provjeru protiv spambota i sličnih nepoželjnih malwarea koji kruže internetom - dakle samo prepišite u okvir ono što vidite na slici te kliknite na ikonu NASTAVI koja se nalazi ispod okvira za provjeru.

**Otvara se prozor za unos oglas koji se sastoji od polja niže:**

2. Naslov oglasa - ovdje unesite naziv uređaja. Prije naziva uređaja MOLIMO unesite pojam KUPUJEM ili pojam PRODAJEM kako bi i i ostali korisnici znali što želite.

3. Odabir kategorije - iz padajućeg izbornika odaberite jednu od ponuđenih kategorija - birajte pametno jer je jedan oglas - jedna kategorija!

4. Lokacija - Sumnjamo kako su baš svi oglašivači iz jedno te istog mjesta u Lijepoj našoj, stoga molimo da iz padajućeg izbornika izaberete županiju jer će i vama i mogućim kupcima biti jednostavnije filtrirati interesantne oglase i doći baš do Vas.

5. Adresa - Unesete li adresu ili barem približnu lokaciju, u vašem oglasu će se pojaviti karta sa označenom navedenom lokacijom iz ovog polja. 

6. Trajanje oglasa - u polju ISITČE ZA samo možete izabrati rok trajanja vašeg oglasa.

7. Kratki opis - do 120 znakova - ovdje ukratko napišite o kakvoj je vrsti uređaja riječ - npr. unjeli ste u naslov oglasa "PRODAJEM Marantz PM5004". U krakti opis ćete unjeti recimo: Integrirano stereo pojačalao 2x55W....

8. Opis - u ovo polje unesite sve informacije koje smatrate kako je dobro znati o uređaju kojeg prodajete ili kupujete i naravno na kraju teksta unesite i VAŠE KONTAKT PODATKE. Mi ne bilježimo nikakve osobne informacije stoga su Vaše pravo i privilegija da odlučite na koji način će potencijalni kupac doći do Vas.

9. Kontakt - u ovo polje upišite email adresu ili telefon ili zajedno

10. Cijena - vjerojatno znate što ovdje ide ;) U polje cijena NUŽNO MORAJU IĆI BROJČANE VRIJEDNOSTI i to u obliku:

                    "100" ako je riječ o 'okrugloj' cijeni bez decimala ili;
                    "10,52" ako je riječ o cijeni sa decimalnim mjestom. 

                    !!!Dodatni tekst, kao npr: "NA UPIT" ili "1.500,00 kn za komplet" i sl. SUSTAV NEĆE
                         PRIHVATITI I NEĆETE MOĆI UNJETI OGLAS!!!
                         
Iz padajućeg izbornika ispod unešene brojčane vrijednosti izaberite željenu valutu.

11. Upload slike - oglas može sadržavati do 10 slika ne veće od 600 px (piksela) svaka i ne 'teže' od 500 kB u jpg, png, gif ili bmp formatu. Ako imate samo jednu sliku odaberite sliku preko "Choose file" tipke i pošaljite oglas. Ako imate više od jedne, nakon što ste odabrali prvu sliku klknite niže na opciju DODAJ NOVU SLIKU i nakon što ste to ponovili onoliko puta kolio imate slika (maksimalno četiri) pošaljite oglas.

Kliknite SPREMI u dnu oglasa!!!

 

I to je to! Oglas će biti trenutno automatski objavljen!

 

VAŽNO: Nakon isteka odabranog roka trajanja, potrebno je ponoviti oglas.

 

U slučaju da ste prodali ili kupili uređaj prije isteka oglasa, Vaš oglas ćemo rado skinuti i prije ako nas obavijestite o tome, a isto tako - i u slučaju dodatnih informacija slobodno se obratite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Želimo vam ugodno korištenje našeg Oglasnika i puno dobrih kupnji i prodaja!

Sound News Web administracija

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register