Sound News Web - Discovery Of Sound

Vertere Acoustics DG-1

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vertere Acoustics DG-1

rsz verteredg1

DYNAMIC GROOVE

Projektirati gramofonsku integraciju koja će odskakati od ostalih u vremenima kada je sve poznato je težak izazov. No ako ste glazbeni zaljubljenik, te posjedujete produkcijsku kuću za snimanje glazbenog materijala i imate u ekipi nekog tko razumije dizajniranje uređaja onda stvari poprimaju drugačiju dimenziju.

 

rsz 1verteredg velika

Mala tvrtka Vertere Acoustic predstavlja model DG-1 (Dynamic Groove) koji izgleda da je projektiran u kakvom arhitektonskom studiju uz pomoć trokuta, kutomjera i šestara. U kompaniji tvrde da je cilj izraditi uređaj koji zadovoljava najviše standarde kvalitete i nudi udobnost Plug'n'Play, te da ne premašuje cijenu od 3350 eura.

Model DG-1 je dizajniran za one koji preferiraju performanse, ali traže jednostavnost rukovanja.

rsz verteredg1 odozgo

DG-1 uključuje postojeće ideje, tehnološke inovacije te sve od postolja do ležajeva. Tako su između ostaloga okvir, potkonstrukcija i elementi izrađeni od tri sloja akrilnog sendviča kao zaštita od rezonancije. Izolacijski sustav je pozicioniran na 4 točke sa silikoniziranom gumom i čeličnim okvirom a sve to stoji na tri podesive nogice. Konusna gramofonska ručka je sazdana od sendviča aluminija i polimera, efektivne dužine od 240mm i offsetnog kuta 22.9°. Kontrolni uteg je napravljen od nehrđajućeg čelika, dok unutarnje ožičenje je kompletno pozlaćeno. Za remenski pogon je zadužen 24-polni sinkroni motor kontroliran posebnim programabilnim mikroprocesorom i zaštitom od popratnog šuma. Dimenzije gramofonske integracije su 469 x 384 x 130mm (šxdxv), dok masa iznosi 8kg (bez gramofonske ručke).

rsz verteredg1 straga

Info: https://vertereacoustics.com/

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register